• Erzurum4 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı8 °C
  • Ankara7 °C
  • İstanbul11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdüllatif Şener’den Erdoğan’a sert sözler
16 Mayıs 2018 Çarşamba 09:17

Abdüllatif Şener’den Erdoğan’a sert sözler

Abdüllatif Şener’den Erdoğan’a sert sözler: Ben onu başbakan yaptım!

Erzurum Seçimleri- Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında yaptığı "Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım. Bu referansın siyasette kıymeti harbiyesi yok" açıklamasına katıldığı bir programda yanıt verdi. Şener, açıklamasında, "Ben onu milletvekili yaptım, başbakan yaptım, bunu da itiraf ediyorum" dedi.

Eski AK Partili Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında ‘adam yerine koyulmayan bir referans, siyasette kıymeti olmayan bir adam’ şeklinde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

“ONU AKP GENEL BAŞKANI YAPTIM”Şener yaptığı açıklamada “O bana siyasi hayatım boyunca hiçbir ünvan kazandırmamıştır. O daha milletvekili olmadan önce ben 11 yıllık milletvekiliydim. Bakanlık, başbakan yardımcılığı yaptım, o ondan sonra gelip milletvekili oldu” dedi.


Abdüllatif Şener, Erdoğan'ın sözlerine karşılık yaptığı açıklamanın devamında “Onun AKP Genel Başkanı oluşunda da Başbakan oluşunda da benim desteğim vardır. Bunu da itiraf edeyim. Bunun için bana minnet duyması gerekir” ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: YATIYOR KALKIYOR RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün BBC'ye verdiği röportajda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan eski yardımcısı Abdüllatif Şener'in, hükümete yönelttiği eleştirilerle ilgili bir soru üzerine Erdoğan, "Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım. Bu referansın siyasette kıymeti harbiyesi yok." yanıtını verdi.

Şener'in referans alınmasını eleştiren Erdoğan, "Partimizden ayrıldıktan sonra parti kurdu sıfırlandı, başkalarına yanaştı sıfırlandı. Yatıyor kalkıyor, şu anda Türkiye'nin 11,5 yıl Başbakanlığını yapmış, 4 yıl Cumhurbaşkanlığını yapmış Tayyip Erdoğan'a ileri geri konuşmak suretiyle oradan rant elde etmeye çalışıyor" diye konuştu.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim