• Erzurum7 °C
  • Erzincan11 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara15 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Savcı Sayan, Ağrı Belediyesi'nin resmi hesaplarına 'el koydu'
16 Nisan 2023 Pazar 13:54

Savcı Sayan, Ağrı Belediyesi'nin resmi hesaplarına 'el koydu'

Milletvekili adayı olmak için Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden, AKP'nin İzmir'de 6. sıradan adayı olan Savcı Sayan, belediyenin resmi sosyal medya hesaplarını kişisel hesabı haline getirdi.

Erzurum Seçimleri/ Ağrı Belediye Başkanıyken "Cumhurbaşkanımız bana 'Meclis'te olmanız gerekiyor' dedi. Öyle uygun gördüler, ben de kabul ettim" diyerek görevinden istifa eden ancak AKP'nin milletvekili aday listesinde İzmir'den 6 sıradan aday olabilen Savcı Sayan, belediyenin sosyal medya hesaplarına 'el koydu.'

On binlerce takipçisi bulunan, bazıları onaylı ve resmi olan hesapların profilleri "Savcı Sayan Basın Ofisi" olarak değiştirildi.

HER YOL SAVCI SAYAN'A ÇIKIYOR

Ağrı Belediyesi'nin "agri_belediyesi" isimli 18,7 bin takipçili mavi tikli, onaylı resmi Instagram hesabında 'nick' değiştirilemediği için 'bio' kısmı "Savcı Sayan Basın Ofisi" yapılmış.

Belediye Başkanı'nın Metin Karadoğan olarak göründüğü bel.tr uzantılı Ağrı Belediyesi resmi WEB sitesinden yönlendirilen Facebook bağlantısı da 799 bin takipçili "Savcı Sayan" hesabına çıkıyor.

face-bfj6.jpg

Belediyenin WEB sitesinden yönlendirilen Facebook hesabı "Yaparsa Savcı Sayan yapar" sloganına çıkıyor. Hesapta belediyeye dair hiçbir emare yok.

Yine Web sitesindeki linkten ulaşılan Twitter hesabı "@agribelediyesi_" için "Bu hesap mevcut değil" uyarısı çıkıyor. Ancak 30.2 bin takipçili "Savcı Sayan Basın Ofisi" isimli bir hesap bulunuyor. 'Nick' kısmı da "@savcisayanbasin" olan bu hesabın geçmiş paylaşımlarından, belediye hesabı olduğu anlaşılıyor. Hesabın eski paylaşımlarında Savcı Sayan'ın belediye başkanıyken yaptığı ziyaret ve görüşmelerinin yanı sıra belediye birimlerinin faaliyetlerine dair paylaşımlar yapılmış.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim