• Erzurum6 °C
  • Erzincan9 °C
  • Ağrı4 °C
  • Ankara11 °C
  • İstanbul12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahmet Davutoğlu'ndan 'yok artık' dedirten Suriye açıklaması
11 Şubat 2018 Pazar 11:59

Ahmet Davutoğlu'ndan 'yok artık' dedirten Suriye açıklaması

Davutoğlu'nun "Suriye'yle ilgili hiçbir pişmanlığım yok. Her zaman olduğu gibi son 7 yıldaki Suriye politikamız dürüst, prensipli ve stratejik olmuştur" ifadelerini kullandı. Davutoğlu'nun bu sözleri büyük tepki çekti.

Erzurum Güncel- Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Suriye'yle ilgili hiçbir pişmanlığım yok" sözlerine Ahmet Hakan'dan sert tepki geldi. Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini köşesine taşıyan Ahmet Hakan şunları yazdı:

Davutoğlu’nun bıyığının tek bir teli bile titremedi, titremiyorSon 7 yılda ne oldu Suriye’de? Şöyle alt alta yazalım: O güzelim Halep şehri elden gitti. O güzelim Şam tarumar oldu. Binlerce kişi öldü, ölmeye devam ediyor. Öksüz olmak, yetim kalmak milli spor haline geldi Suriye’de. Suriye, emperyalist güçlerin maşalar kullanarak yürüttükleri kirli bir savaşın savaş alanı hâline geldi. Milyonlarca Suriyeli zelil oldu, perişan oldu, mülteci oldu. Türkiye, tam üç buçuk milyon Suriyeliyi içine almak zorunda kaldı. Suriye her türlü terör örgütünün cirit attığı bir yer haline geldi.


Zalim Esad devrilmediği gibi, zalim Esad’ın zalimliklerini solda sıfır bırakacak zalimliklerin sahnesi oldu Suriye. İsrail, Suriye’deki gelişmeleri keyifle izledi, izliyor. Mezhep çatışmalarının fitili ateşlendi. Afrin Harekâtı’nı gerekli kılacak şartların meydana gelmesine kapı aralandı. Müslümanların Müslümanları öldürdüğü, Trump ile Putin’in de Müslümanların birbirlerini öldürmesi üzerinden oyunlar çevirdiği bir alan oldu Suriye. Velhasıl... Suriye’nin ahı, titretti arşı! Ve fakat... Bizim Ahmet Davutoğlu’nun bıyığının tek bir teli bile titremedi, titremiyor.

Yazının devamını okumak için tıklayın

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim