• Erzurum8 °C
  • Erzincan13 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara18 °C
  • İstanbul22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arınç'tan Metiner'e dikkat çeken cevap
24 Nisan 2017 Pazartesi 13:40

Arınç'tan Metiner'e dikkat çeken cevap

AK Parti'li Mehmet Metiner'in topa tuttuğu Bülent Arınç, bazı köşe yazarlarını paylaşarak Mehmet Metiner'e cevap verdi

Erzurum Seçimleri- Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisine yönelik AK Parti içinden gelen eleştiri ve açıklamaların ardından dikkat çeken bir çıkış yaptı.
 

"GÖNÜL DÜNYAMIZDA YERİ YOK" DEMİŞTİ


AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç ve eski Spor Bakanı Suat Kılıç için, "Gönül dünyamızda zerrece yerleri yok" açıklamasıyla gündeme oturmuştu. 
 

DOĞRUDAN YANIT VERMEDİ


Metiner'in bu çıkışından kısa bir süre sonra Fehmi Koru, internet sitesine koyduğu bir yazıyla Metiner'e yanıt vermişti. Koru o yazısında, "Ya aynı kişiler referandumda sürüden ayrı oy kullanacakları mesajını alenen verseler, bu tercihlerini sevenlerine duyurmak için çaba sarf etselerdi ne olurdu?" ifadelerini kullanmıştı.  Bülent Arınç ise Metiner'e doğrudan yanıt vermek yerine Fehmi Koru'nun bu yazısını paylaştı.  Bununla da yetinmeyen Arınç Twitter adresinden Koru'ya ek olarak, Kemal Öztürk, İsmail Kılıçarslan ve Sibel Eraslan’ın köşe yazılarını da paylaşarak "okumanızı tavsiye ederim" notunu düştü. 


KİMSE DE "SEN KİMİN ADINA KONUŞUYORSUN, SUS" DEMİYOR


Odatv'nin haberine göre Bülen Arınç'ın paylaştığı Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk yazısında Cem Küçük'ü eleştiriyor. O yazıda Öztürk, Cem Küçük için, "Düşünsenize, muhafazakar insanların paralarıyla kurulmuş gazetelerde, parayla yazıp, dindar insanları düşmanlaştırıyorlar. Dindar insanların kurduğu televizyonlarda, yine dindar insanları, ‘kripto, FETÖ’cü, hain, satılmış, Kraliçe’nin adamı, Amerika’nın adamı’ diye suçluyorlar. Cesur değil, cüretkarlar. Hiçbir şey umurlarında değil. Kimse de bunlara “sen kimin adına konuşuyorsun, sus” demiyor" ifadelerini kullanıyor.

Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a çok ağır sözlerMehmet Metiner'den Bülent Arınç'a çok ağır sözler

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim