• Erzurum13 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı15 °C
  • Ankara24 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeli: CHP kaosun dibinde
09 Mayıs 2017 Salı 11:17

Bahçeli: CHP kaosun dibinde

Partisini grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'CHP kaosun dibinde, anlaşmazlıkların girdabına sürüklenmiş durumda.' dedi.
Erzurum Seçimleri- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.
 
Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
 
Yapacak işlerimiz çoktur, oyalanacak zamanımız ise hiç yoktur.
 
Her fırsatta önerdiğimiz temiz siyaset, temiz toplum gecikmeden hayata geçirilmelidir. Değer ve ahlakla bağını koparmış siyaset anlayışlarının kaosa yol açması kaçınılmazdır.
 
Siyasette artık değişim gereklidir. Değişim başkalaşma olmadığı gibi, ilerlemek, gelişmek, süreklilik kazanmak için elzemdir.
 
Milliyetçi Hareket Partisi, siyasi çürümüşlere teslim olmayacaktır. Gücümüze güç katıp yolumuzda ilerleyeceğiz. 21 Mayıs 2017 Pazar günü 41 ilde aynı anda kongrelerimizi coşkuyla yapıp, ne kadar diri bir teşkilata sahip olduğumuzu göstereceğiz. Bunu ısrarla görmek istemeyenleri ise yok farz edeceğiz. Hatırlarsanız 16 Nisan'dan sonra olmayan ganimetleri paylaşmak için kuyruğa girenler, akıllarınca bizi köşeye sıkıştıracaklardı. Hallerine baksanız 'yoğurdum ekşi' demezler.
 
Rüzgar ekerken mutlu olanlar, fırtına biçerken şikayet etmemelidir.
 
CHP kaosun dibinde, anlaşmazlıkların girdabına sürüklenmiş durumda.
 
Milliyetçi Hareket Partisi emin adımlarla Türk Milletine hizmet etmeye devam edecektir. Siyasetimizin öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi millettir.
 
PKK'nın elinde yeni nesil silah olduğu neredeyse kesindir. Bu silahların Batı kaynaklı olduğu da açıktır. Rusya ve ABD'nin YPG ile işbirliği içinde olduğu saklanamaz bir gerçektir.
 
Türkiye Avrupa Birliği'nin şamar olanı değildir. Bazıları kalkmışlar, idam cezasıyla ilgili olası bir referanduma izin vermeyeceklerini söylemişler. İdam cezasının Avrupa değerlerine aykırı olduğu iddia edilmiştir. Peki katillerin sırtını sıvazlamak, PKK'lı ve FETÖ'lü teröristlerin elinden tutmak Avrupa değerlerinin neresinde yazılıdır?
 
"İşte er meydanı, işte Türkiye Büyük Millet Meclisi!"
 
Bir kez daha kararlılığımı açıklıyorum: İdam cezasının getirilmesi, hazırlanacak teklif veya tasarının TBMM'de görüşülüp kabul edilmesi hususunda Milliyetçi Hareket Partisi buradadır, bu bahsin kapanmasını acilen beklemektedir. Vatan hainlerine cezaysa ceza, idamsa idam! İşte er meydanı, işte Türkiye Büyük Millet Meclisi! Biz ne söylüyorsak aynı noktadayız. Biz dün neyi savunuyorsak, yine aynı çizgide, aynı kararlılıktayız. İdam cezası toplumsal bir taleptir. İdam cezasına Adalet ve Kalkınma Partisi destek veriyor. Cumhurbaşkanı kanun önüne gelecekse onaylayacak mıdır, evet. O halde durmayalım, Türkiye'nin göbek bağını nasıl kestiğini herkese gösterelim."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim