• Erzurum15 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı13 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeli'den 15 Haziran açıklaması yeni bir darbe olursa...
06 Haziran 2017 Salı 11:15

Bahçeli'den 15 Haziran açıklaması yeni bir darbe olursa...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık meclis grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde Almanya ile yaşanan İncirlik krizi, 15 Haziran'da yeni darbe olacağı iddiası ve FETÖ yargılamaları vardı.

Erzurum Seçimleri- Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının detayları şöyle:

İnsanlık terörün vahim sonuçları ile karşı karşıya kalmıştır. Terörizme karşı hala ortak bir cephe kurulamamış olmasından küresel bir insiyatif alınamamasından kaygı duyuyoruz. Terör saldırılarına maruz kalan ülkelere taziyelerimi iletiyor, terörizmi lanetliyorum.

Hans ölürken kıyamet kopar, John ölürken dünya ayağa kalkar. Mehmet vurulurken kimsenin çıtı çıkmaz, dünya sessizliğe gömülür. Tüm terör örgütlerine ve arkalarındaki şer güçlere 'artık yeter' deme vakti gelmiş ve geçmektedir. 

Çıkış tek, çözüm bir, çare aynıdır. Terörizme karşı el ele, omuz omuza vermek kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Ya başaracağız ya da hep birlikte yok olacağız!

ALMAN BAKANIN TÜRKİYE ZİYARETİ

Almanya'nın damgaleri hainleri görmeyip, sözde gazeteciyi mesele yapması kabul edilir değildir. Sözü edilen gazeteci Kandil'e gidip röportaj yapan, Kürtler katlediliyor diyen ajandır. 

Alman bakan ülkesinde saklanan hain FETÖ'cülerle ilgili delil istiyor. En büyük delil 249 vatan evladının şehadetidir.

DURDUĞUNUZ KABAHAT HEPİNİZE UĞURLAR OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti egemen birdevlittir. Kendi kararını kendi verecek güç ve bağımsızlıktadır. Konya'daki NATO üssünü ziyaret etmeleri için açık çek verilmiş, gözleri doymamıştır. Hükümetin İncirlik konusunda tutunduğu tavırı destekliyoruz. Alman askerleri İncirlik'ten çekilecekmiş, diyeğimiz odur ki durduğunuz kabahat hepinize uğurlar olsun. 

ÇEKER GİDERSİNİZ

Ürdün'e mi gidiyorsunuz, Fizan'a mı gidiyorsunuz, ardınıza bakmadan çeker gidersiniz.

RAKKA OPERASYONU

YPG'ye silan vermek, PKK'ya vermek iken hala ABD'de hala şeffaflıktan bahsediliyor. Bunlareni her yeri şeffaf olsa ne yazar? Dağlardan çıkan silahlara bakmak kafidir. 

Rakka operasyounun yöntemi sakattır. YPG'ye islah vermek, PKK'ya silah vermek demektir! Çok güçlü ihtimaldirki sınırımızın hemen dibinde YPG'ye sunulan cinayet silahları ülkemizen sokulmaktadır. Sınırlarımıza yaklaşmayı göze alanlar kefenlerini de beraberinde getirmelidir. Rakka operasyon danışıklı döğüştür, terör örgütleri dayanışma ve işbirliği içindedir. 

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

TBMM'yi bombalayan caniler bellidir. İnfial yataran duruşmalar neyin nesidir? Suç bellidir, suçlu bellidir, FETÖ'cü darbeciler suçları inkarla meşguldür. İfadelerine bakınca sanırsın cezaevleri suçsuzlarla dolu. Bu namertler TSK'ya yuvalanmış şerefli Türk askerinin üniformasına saklanmış teröristlerdir. Hiç bir ifadeleri bu gerçeği değiştirmeyecektir. Önemli olan FETÖ'cülerin ne söyledikleri değil, adaletin ne hüküm vereceğidir. Darbeciler konuştukça şehitlerimizin kemikleri sızlamakta, şehit yakınları çileden çıkmaktadır. 

YENİ DARBE İDDİALARI

Eğer yeni bir darbe teşebbüsü olursa, buna yeltenenler çıkarsa bu aziz toplarda gömülecek tek bir yer, tek bir mezar taşı bulamacaklar. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim