• Erzurum5 °C
  • Erzincan11 °C
  • Ağrı4 °C
  • Ankara17 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeli'den Alaaddin Çakıcı açıklaması
15 Eylül 2018 Cumartesi 09:35

Bahçeli'den Alaaddin Çakıcı açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette Alaattin Çakıcı hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Çakıcı hakkında verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkuları Sağlık Bakanlığı inceleyebilirdi." dedi.

Erzurum Seçimleri- MHP Lideri Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'ya rapor veren doktorların gözaltına alınmasına tepki göstererek, Çakıcı hakkındaki sağlık raporuyla ilgili kuşkuların, Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar incelenip sonuca ulaştırılabileceğine dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette Alaattin Çakıcıhakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alaattin Çakıcı olmasa gerek. Alaattin Çakıcı hakkında daha önce verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar incelenerek pekala sonuca ulaştırılabilirdi." ifadelerini kullandı.

"ÇAKICI HAKKINDA VERİLEN RAPOR BAKANLIK TARAFINDAN BUGÜNE KADAR İNCELENEBİLİRDİ"

Bahçeli, Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorununun Alaattin Çakıcı olmaması gerektiğini belirterek, "Uzun zamandır hükümlü olarak cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı Keskin Cezaevi'nden önce rahatsızlığı nedeniyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne nakledilmiş ardından Sincan cezaevine getirilmiştir. Bu süre içinde önce Kırıkkale Başsavcısı görevden el çektirilmiş bugün ize basından öğrendiğim kadarıyla altısı uzman doktor olmak üzere 21 hekim gözaltına alınmıştır. Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alaattin Çakıcı olmasa gerek. Alaattin Çakıcı hakkında daha önce verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar incelenerek pekala sonuca ulaştırılabilirdi." dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim