• Erzurum8 °C
  • Erzincan10 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara15 °C
  • İstanbul17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeli'den Ataşehir açıklaması
10 Aralık 2017 Pazar 19:05

Bahçeli'den Ataşehir açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erzurum Seçimleri- Bahçeli, CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasına ilişkin soruya, "MHP’de soruşturmayı gerektirecek bir hata olmaz. Hata varsa düzeltilir. Hata kusura dönüşürse başkaları gibi başka şeyler olur. Bizim belediye başkanlarımızın alnı açıktır, başardığımızda öpülmek üzere. Ensemiz açıktır kabahatte tokat yemek üzere" yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya'daki Belediye Başkanları Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, seçim ittifakı konusunda, "Önümüzdeki seçimlerde eğer yüzde 49 ittifakı, CHP, HDP, İP ile birlikte götürmek istiyorlarsa bunlara bir zemin vermek lazım. Hukuki dayanağı olan bir ittifaka gitsinler. Bizimki bir öneri, tartışmak için değil de, C ittifakı da Türkiye için bir öneri olabilir. Aynı zamanda Cumhur ittifakı demektir. Ön hazırlıklar tamamlandığı takdirde üzerinde bir inceleme yaparlar" dedi.

Bahçeli şöyle devam etti:

KUDÜS AÇIKLAMASI

1.5 milyarı aşkın Müslüman var dünyada. Trump'a ve İsrail'e karşı intifada bulunmalarında çok büyük bir fayda var. Zannediyorum Cumhurbaşkanlığı'nın İstanbul'da yapacağı toplantıya davet edilen bütün Müslüman ülkelerin katılmasında fayda var.

"SARRAF TÜRKİYE'YE GETİRİLMELİ"

Çaprazdan kurtardılar bakalım, önümüzdeki günlerde neler olacak? Sarraf Türkiye'ye getirilmeli, Türk yargısında yargılanmalıdır.

"BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN ALNI AÇIK"

MHP’de soruşturmayı gerektirecek bir hata olmaz. Hata varsa düzeltilir. Hata kusura dönüşürse başkaları gibi başka şeyler olur. Bizim belediye başkanlarımızın alnı açıktır, başardığımızda öpülmek üzere. Ensemiz açıktır kabahatte tokat yemek üzere.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim