• Erzurum16 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı16 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan arasında büyük tartışma
18 Temmuz 2023 Salı 11:34

Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan arasında büyük tartışma

Bolu'dan Ankara'ya Değişim ve Adalet Yürüyüşü yapıp, CHP Genel Merkezi önünde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sandalye atan Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Barış Yarkadaş'ın katıldığı canlı yayında sinirler gerildi.

Erzurum Seçimleri/ CHP'de "değişim" isteyenlerin başında gelen ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ederek, Bolu'dan Ankara'ya Değişim ve Adalet Yürüyüşü yapıp, CHP Genel Merkezi önünde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sandalye atan Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programına konuk oldu. Özcan ile gazeteci Barış Yarkadaş arasında ise canlı yayında 'koltuk fırlatma' tartışması yaşandı.

"GENEL BAŞKAN'A ATTIM TEPKİ OLARAK"

Koltuk fırlatma olayını Özcan "Ben o koltuğu Genel Başkan’a attım tepki olarak. Hatta kendim için de attım benim için önemli değil diye" ifadelerini kullandı. Özcan'a tepki gösteren Barış Yarkadaş ise "Keşke orada Belediye Başkanlığı’ndan da istifa etseydin" dedi.

Özcan "O zaman Bolu’yu belediye başkansız bırakamazdım. Sadece CHP oylarıyla seçilmedim ben." ifadelerini kullandı. Koltuk fırlatılmasını eleştiren Yarkadaş'ın "CHP’lilerin oylarını alıp Genel Merkez’de koltuk fırlatmak olur mu?" sözlerine Özcan "Ne yapacağım, bırakmıyor koltuğu. Kurulmuş koltuğa, başarısız olmuş." yanıtını verdi.

"KARTI ATMIŞ KILIÇDAROĞLU'NA İSABET ETMİŞTİ"

 

Tanju Özcan, "Barış Yarkadaş tüzük kurultayında Engin Özkoç, divan başkanına küfür ettiği için Barış Yarkadaş yakasında kartı fırlatmıştı. Ona fırlatmamıştı ama o kart tesadüf Sayın Genel Başkan'a isabet ettiği için bugün milletvekili değil" şeklinde konuştu.

 Sinirlenen Yarkadaş ise "Öyle bir şey yok. Bu da yalan. Kartı attım ama genel başkana gitmedi, bu da yalan. Yanımda 900 tane delege vardı. Yanlış saydılar oyları o nedenle attım. 15 metre fark vardı aramda. Ben genel başkana saygısızlık yapmadım. Genel başkana karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam. Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam." dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim