• Erzurum22 °C
  • Erzincan24 °C
  • Ağrı25 °C
  • Ankara27 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli oylarını kullandı
16 Nisan 2017 Pazar 12:49

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli oylarını kullandı

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli oylarını kullandı. İşte açıklamaları...

Erzurum Seçimleri- Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de Adnan Olcay Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Yıldırım, "Çıkacak sonuç ne olursa olsun başımızın tacıdır. Milletimizin verdiği karar en güzel karardır" dedi. Ankara'daki Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Türkiye'nin kaderini oyluyoruz. Bütün vatandaşlar sorumluluk duygusuyla oylarını kullanacaklar. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar" diye konuştu. Ankara'da oyunu kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, ''Bugün vatandaşlık görevimizin yerine getirilmesi sebebiyle çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Milletimizin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır'' dedi.

Yıldırım, anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında oyunu kullanmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı 
Hotar ile İzmir'in Menderes ilçesindeki Gölcükler Adnan Olcay Ortaokuluna geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi bir katılım olacak diye düşünüyorumCumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ciddi bir katılım olacak diye düşünüyorum'

Okul bahçesinde selamladığı vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldırım, 3 yaşındaki Melisa Acar'ı kucağına alarak sevdi ve oyuncak hediye etti. 
Okula girerek bir süre sandık görevlileriyle de sohbet eden Yıldırım, "1085" nolu sandıkta oyunu kullandı.

Yıldırım, oy kullandıktan sonra okul kapısının önünde kendisinden konuşma yapmasını isteyen vatandaşlara "Burası balkon değil" karşılığını verdi. 
Başbakan Yıldırım, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir'in Menderes ilçesinde oyunu verdiğini, vatandaşlık görevini yaptığını yaptığını belirterek, "Şimdi de işimize gücümüze bakacağız." dedi.

 
 
 
Ses Aç
/
Yüklendi: 0%
 
Yükleniyor: 0%
 
 
 

ÇIKACAK SONUÇ BAŞIMIZIN TACIDIR

Türkiye'nin her köşesinde, 81 vilayette, ilçelerde, köylerde vatandaşların huzur ve kardeşlik içinde, medeni bir şekilde oylarını verdiğini vurgulayan Yıldırım, "Tercihlerini yapıyorlar. Akşam olup sandıklar açılınca sonuçlar ortaya çıkacak. Çıkacak sonuç ne olursa olsun, başımızın tacıdır. Milletimizin verdiği karar en güzel karardır." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, oy verme işlemi sonrası da vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli oylarını kullandı

 KILIÇDAROĞLU: TÜRKİYE'NİN KADERİNİ OYLUYORUZ

Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Son derece güzel bir kampanya yürüttük. Bütün vatandaşlarımızı kucakladık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Bugün Türkiye'nin kaderini oyluyoruz. Bütün vatandaşlarım sorumluluk duygusu içinde sandığa gidecek ve oyunu kullanacak. Çok mutluyum. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar ve hep birlikte Türkiye'nin başka temel sorunlarını konuşma imkanımız olur." ifadesini kullandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün Türkiye'nin kaderini oyluyoruz. Bütün vatandaşlarım sorumluluk duygusu içinde sandığa gidecek ve oyunu kullanacak. Çok mutluyum. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar." dedi.

Kılıçdaroğlu, oyunu kullanmak üzere saat 11.30'da Çankaya Çukurambar Arjantin İlkokuluna geldi.  Okula gelişinde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, oyunu eşi Selvi ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile "4142" numaralı sandıkta kullandı.

Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etmesinin ardından okuldan ayrıldı.

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli oylarını kullandı

BAHÇELİ: ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI

Ankara'da oyunu kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bugün vatandaşlık görevimizin yerine getirilmesi sebebiyle çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Milletimizin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı.

Kısa bir açıklama yapan Bahçeli şöyle konuştu:

''Bugün vatandaşlık görevimizin yerine getirilmesi sebebiyle çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Milletimizin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır. Türkiye'de siyaset gelecekle ilgili yeni bir yapılanmaya doğru gidecektir. Herkesin bu katılımı yüksek tutarak tercihini ortaya koyması milletimizin demokrasi kültürünün de bir gereği olacaktır"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim