• Erzurum12 °C
  • Erzincan16 °C
  • Ağrı13 °C
  • Ankara18 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Destici'den EYT açıklaması "Probleme son nokta konulmuş oldu"
01 Mart 2023 Çarşamba 16:25

Destici'den EYT açıklaması "Probleme son nokta konulmuş oldu"

BBP Genel Başkanı Destici, EYT'ye ilişkin, "Teklifin yasalaşmasıyla artık probleme son nokta konulmuş oldu." açıklamasında bulundu.

Erzurum Güncel- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, tek mağdur kalmayana kadar bölgede çalışmalara devam edeceklerini belirterek "Devletimizin gücüyle, milletimizin feraseti, inancı ve dayanışma duygusuyla, devletimizin ve milletimizin kararlılığıyla bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Siz bakmayın, 'Devlet nerede?' diyerek milleti tahrik etmeye çalışanlara." dedi.

Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi.

28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü olduğunu belirten Destici, 28 Şubat'ın ve diğer darbe, darbe teşebbüslerinin tümünün, millet iradesini hedef aldığını, hukuk dışı ve dış destekli olduğunu anlattı.

Destici, 28 Şubat başta olmak üzere millet iradesine yönelen tüm müdahaleleri lanetledi, geçmişte yaşanan bu tür uygulamaların asla unutulmaması gerektiğini vurguladı.

TBMM Genel Kurulu'nda, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili düzenlemenin yasalaştığını hatırlatan Destici, "Teklifin yasalaşmasıyla artık probleme son nokta konulmuş oldu." değerlendirmesini yaptı.
 

 

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgedeki yardım faaliyetlerinin devam ettiğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün deprem bölgesinde incelemelerde bulunduklarını hatırlatan Destici, şöyle konuştu:

"Tek mağdur kalmayana kadar deprem bölgesinde çalışmalara devam edeceğiz. Yaşadıklarımıza ve yapmamız gerekenlere dair söyleyecek çok sözümüz var. Zaman içinde, doğru bir zamanlamayla ve doğru zeminlerde, doğruları dile getirmeye devam edeceğiz. Devletimizin gücüyle, milletimizin feraseti, inancı ve dayanışma duygusuyla, devletimizin ve milletimizin kararlılığıyla bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Siz bakmayın, 'Devlet nerede?' diyerek milleti tahrik etmeye çalışanlara. Hadi devlet düşmanlarını, PKK'sını HDP'sini, TİP'ini anladık ama sözde milliyetçi, ulusalcı, Atatürkçü olup daha farklı gösterip de devlet düşmanlarıyla aynı safa geçip, 'Devlet nerede?' diyenleri hala anlayabilmiş değilim. Devleti görmek istiyorsanız deprem bölgelerine gidin, çadırlarda, konteyner kentlerde görürsünüz."

"BAZI BELEDİYELERİN ÇALIŞMALARININ ABARTILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM" 

Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan BBP Genel Başkanı Destici, bir soru üzerine, muhalefetin deprem yardımlarıyla ilgili açıklamalarını eleştirdi. Mustafa Destici, "Deprem bölgesinde onların esamesini görmedim. O masada bulunan partilerin bazı belediyelerinin çalışmalarının, bazı medya kuruluşları tarafından abartıldığını düşünüyorum. Ben o şekilde bir çalışma görmedim. Hiç yoklar mı, hayır tabii ki varlar ama belediye olarak yine devlet imkanıyla varlar. Hiç kimse kendi cebindeki parasıyla yok." dedi.
 

 

 

BBP olarak bölgeye, 340 TIR'ın üzerinde malzeme gönderdiklerini, arama kurtarma ekiplerinin de bölgede çalıştığını anlatan Destici, şunları kaydetti:

"Hazine yardımı almayan, durumu belli olan bir siyasi partiyiz. Ankara, İstanbul, Adana, Mersin Belediyesi, belediyelerin gönderdiklerini CHP'nin ya da altılı masanın hanesine göndermeyi bıraksınlar, kendileri şahıs olarak ne göndermiş, parti olarak ne göndermişler, açıklasınlar."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim