• Erzurum18 °C
  • Erzincan22 °C
  • Ağrı21 °C
  • Ankara11 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dilipak: "Erdoğan gitse Gülen'e tabi olurlar
05 Haziran 2017 Pazartesi 14:07

Dilipak: "Erdoğan gitse Gülen'e tabi olurlar

Abdurrahman Dilipak, yapılması beklenen ‘Kabine’ değişikliğini kaleme aldığı köşe yazısında “Bugün Erdoğan gitse, Gülen gelse, Gülen’e tabi olacakların sayısı az değildir” dedi.

Erzurum Seçimleri- Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde Kabine’de yapılacak olası bir değişiklik için, “Yapılacak kabine değişikliği diğerlerinden çok farklı. Bunun önemi çok büyük, sonuçları da can alıcı olacaktır” dedi.

“Bugün Erdoğan gitse, Gülen gelse, Gülen’e tabi olacakların sayısı az değildir“ diyen Dilipak’ın “Yeni Bakanlar Kurulu kimlerden oluşacak?!” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Hâlâ aramızda FETÖ belasının nerede başlayıp, nerede bittiğini anlayamayan insanlar var. Kimi esoterik tiplerden de uzak durmak gerek. Kimi küçük dünyasında fantezilerle meşgul. Kimi “gemisini kurtaran kaptan” havasında, kriz ortamında bile köşe dönme hesapları yapıyor. Kimi yalaka tipler medhiyelerle malı götürme derdindeler.. “Gelen ağam, giden paşam” havasındaki bu tiplere dikkat etmek lazım. Her şeyleri sahte. Bugün “uğrunda ölmekten” sözettikleri kişi aleyhinde ilk ihanet de bunlardan gelecektir büyük ihtimalle.

Bugün Erdoğan gitse, Gülen gelse, Gülen’e tabi olacakların sayısı az değildir, hâlâ bugün olanlardan sonra bile..

Küçücük bedenlerine dev kadar kibir sığdıran, üsttekileri hediye ve iltifatlara boğarken, alttakilere karşı kaba, acımasız, hoyrat tiplerden uzak durun lütfen.

Yapılacak kabine değişikliği diğerlerinden çok farklı. Bunun önemi çok büyük, sonuçları da can alıcı olacaktır. Belki acele etmemek gerek ama, bu iş geç de kalmamalı ve bana kalırsa kapsamlı olmalı. Üzerinde durduğumuz dalı kesmemeliyiz. Halkın beklentilerine tatminkâr bir cevap vermek gerek. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez. Ben ümitvarım. Selam ve dua ile. 

Kaynak: Dilipak: "Erdoğan gitse Gülen'e tabi olurlar"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim