• Erzurum22 °C
  • Erzincan26 °C
  • Ağrı22 °C
  • Ankara28 °C
  • İstanbul22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun LGBT çıkışına tepki
12 Nisan 2023 Çarşamba 12:52

Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun LGBT çıkışına tepki

Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun LGBT çıkışına tepki: İşte bu yüzden Cumhur İttifakı'nda yer aldık

Erzurum Seçimleri/ Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir televizyon programındaki LGBT ile ilgili söylemlerini eleştirerek, "Ülkemizin ve milletimizin böyle zihniyete sahip yedili masaya teslim edilmemesi için Cumhur İttifakı'nın yanında yer aldık. İnşallah aziz milletimiz yedili masaya gereken cevabı 14 Mayıs'ta sandıkta verecektir" dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi'ni düzenlenen törenle açtı.

Erbakan, açılış sonrası Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kanlıca Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Burada konuşan Fatih Erbakan, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir programda LGBT ile ilgili soruya verdiği cevabı eleştirdi.

Erbakan, Bizzat cumhurbaşkanı adaylarına röportajda soruluyor, deniliyor ki; 'Efendim LGBT Türk aile yapısına zarar verir mi' Cumhurbaşkanı adaylarının cevabı 'Ne münasebet efendim, neden versin öyle bir şey olmaz' diyor. Şimdi bu zihniyete, bu zihniyette olan masaya, bir bloğa Türkiye'yi nasıl teslim edebilirim. Sadece onlar mı, hayır, CHP'nin Bursa Nilüfer Belediyesi, belediye bünyesinde LGBT merkezi açıyor. Bu LGBT merakı nereden geliyor? 'Gelir gelmez İstanbul Sözleşmesi'ni geri getireceğim' diyor.

İstanbul Sözleşmesi'nin maddelerinden bir tanesini zaten size söylesem yeter. 'Sözde namus kavramının kökünü kazıyacağız' diyor. Biz Yeniden Refah Partisi olarak, ülkemizin ve milletimizin böyle zihniyete sahip yedili masaya teslim edilmemesi için Cumhur İttifakı'nın yanında yer aldık. İnşallah aziz milletimiz yedili masaya gereken cevabı 14 Mayıs'ta sandıkta verecektir" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim