• Erzurum1 °C
  • Erzincan7 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara5 °C
  • İstanbul10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı... Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
26 Nisan 2023 Çarşamba 11:38

Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı... Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam katıldığı canlı yayında rahatsızlandı. Yayına ara verildi. Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili AKP'li üst düzey isimlerden açıklama geldi.

Erzurum Seçimleri/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken canlı yayın bir anda kesildi.

Erdoğan'a soru soran kişinin birden ‘reklam’ diyerek ayağa kalkmaya çalışması sosyal medyada gündem oldu. Yayın kesilmeden saniyeler önce, ekrana ‘eyvah eyvah’ sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden reklama girdi.

Reklamların ardından yayına devam eden Erdoğan, "Dün, bugün yoğun çalışma vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Ama söz verdik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" diye konuştu.

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Gazetecilere açıklama yapan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Cumhurbaşkanı seçim yoğunluğundan dolayı mide rahatsızlığı geçirdi. Bugün programlara kaldığı yerden devam edecek. Gayet sağlıklı. Akşamdan bir şey kalmadı gibi. Programlar devam edecek" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim