• Erzurum8 °C
  • Erzincan9 °C
  • Ağrı11 °C
  • Ankara12 °C
  • İstanbul12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan ve Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik etti mi?
07 Mart 2023 Salı 16:21

Erdoğan ve Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik etti mi?

Altılı Masa'ya dönmesinin ardından 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ilan edildi. Bugün CHP kürsüsüne veda eden Kılıçdaroğlu, gazetecilerle bir araya geldi.

Erzurum Seçimleri/ Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada CHP kürsüsüne veda ettiğini açıkladı. Grup toplantısının ardından gazetecilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, gündeme dair değerlendirmede bulundu.

Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit, Can Coşkun'un sunduğu Haber Masası programında Kılıçdaroğlu'nun gazeteciler buluşmasında neler konuşulduğunu aktardı.

Paşayiğit, "Cumhur İttifakı ortaklarından tebrik telefonu aldınız mı?" sorusuna Kılıçdaroğlu'nun, "Hayır tebrik telefonu almadım" yanıtını verdiğini ifade etti.

Deprem bölgesine gidecek

Öte yandan Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun dördüncü kez deprem bölgesine gideceğini ifade eden Paşayiğit, görüşmeye dair şunları aktardı:

"Kılıçdaroğlu, grup kürsüsünde yaptığı konuşmanın ardından parlamento muhabirleriyle bir araya geldi. Bir sohbet havasındaydı. Notlarımızı aldık. Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'nin çok sorunu var, yönetime talip olmak sorunların çözümüne de talip olmaktır. İyi bir çaba ve emekle bu sorunların tümü çözülebilir. Toplum çok ayrıştı, buradan çıkarmak gerekiyor.

Siyasetçinin halkına halkın da siyasetçiye güvenmesi lazım' dedi. Dördüncü kez deprem bölgesine gidecek. 'Her aşamada sorunun tümü değişiyor, görevim bu sorunu dillendirmek. Şu an da sağlıklı çözüm üretildiğini görmüyoruz, çözeceğiz çalışmalarımız var' cümlelerini kullandı."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim