• Erzurum17 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı20 °C
  • Ankara13 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖ, 'Çatı adayı' için harekete geçti
17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:18

FETÖ, 'Çatı adayı' için harekete geçti

2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi harekete geçen FETÖ, planlarını şimdiden yapmaya başladı.
Erzurum Seçimleri- İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Yaşar, Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde, "Cezaevindeki FETÖ'cülere ne umudu veriliyor?", "FETÖ'nün yöneticileri neden bir araya gelemiyor?", "FETÖ'nün 'çatı adayı' kim olacak?" sorularına cevap aradı.
  
"Bayramda hepiniz serbestsiniz..."
  
FETÖ’nün yine kıpırdanmaya başladığını ifade eden Yaşar, “Güvenilir kaynaklardan elde ettiğimiz bilgiler çok ama çok şaşırtıcı. Biliyorsunuz örgütün son dönemde kullandığı en önemli argüman umut vermek, umut aşılamak. ‘Ocak’ı bekleyin.. Olmadı bakın Mart.. Mayıs’ta neler olacak neler bir bilseniz’ Aynı propagandaya devam ediyorlar. Cezaevindekilere, “Az kaldı bekleyin, hepiniz bayramda evlerinizdesiniz” diyorlar..
  
Avrupa’da para sıkıntısı başladı
 
Avrupa’da FETÖ'nün ciddi bir finans sıkıntısı yaşadığını ifade eden Yaşar, “FETÖ bu duruma çok öfkeli. Talimatını hiç vakit kaybetmeden gönderdi bile: “Elinizdeki varlıkların bir kısmını satın” Öyle görünüyor ki Avrupa FETÖ’yü kullanmak istiyorsa kesenin ağzını daha da açmak zorunda
 
PKK stili...
 
FETÖ’nün Türkiye içindeki etkinliklerini kaybettiğini söyleyen Yaşar, “PKK yöneticileri ne zaman bir araya gelse başlarına inmedik bir şey kalmıyor. Bu yüzden buluşamıyorlar. Aynı şekilde FETÖ yöneticileri de operasyon korkusuyla bir araya gelemiyor. “Kısa görüşmeler yapın” talimatını bile yerine getiremiyorlar. Türkiye içindeki etkinliklerini neredeyse kaybettiler” dedi.
 
Cumhurbaşkanı adayı arayışı
 
Aldığı bütün darbelere rağmen 2019 planlarını şimdiden yapmaya başlayan FETÖ, "Çatı adayı" arayışını da sürdürüyor. Meral Akşener’den daha iyisini bulma arzusundalar. Alternatif isimler üzerinde arayışlar devam ediyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim