• Erzurum5 °C
  • Erzincan11 °C
  • Ağrı4 °C
  • Ankara17 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gönlü İnce'de, Kendisi CHP'de
28 Mart 2023 Salı 16:55

Gönlü İnce'de, Kendisi CHP'de

Memleket Partisi eski İl Başkanı Serhat Can Eş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olması ile yeniden gündeme geldi. CHP aday adayı Eş'in, Kılıçdaroğlu'nu mu, İnce'yi mi destekleyeceği merak konusu oldu.

Erzurum Seçimleri/ Ettiği küfürler ve hakaretleriyle tanınan Memleket Partisi eski İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum CHP'den Milletvekili aday adayı oldu. Eski Memleket Partili Eş'in paylaşımları ve küfürleri yeniden gündeme geldi.

Yaklaşık 1 yıl önce Partisinden istife eden Eş'in işte o paylaşımları:

Memleket Partisi yöneticisi Serhat Can Eş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar bugün genel merkeze gittim, güvenlik içeri almadı. İl başkanı olmamın bir anlamı olmadığını anladım. Tabi ki Genel Başkan benim için önemlidir. Uzatmanın da anlamı yok. Memleket Partisi inşallah iktidar olur. İstifa ediyorum ama gönlüm her şey Muharrem İnce” ifadelerini kullandı.

İşte O paylaşımı:

odatv-image-66-7dd2caf8c3b94b.webp

“AYRILSAM DA MUHARREM İNCE’NİN YANINDAYIM”

Odatv’nin ulaştığı Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, henüz partisinden istifs etmediğini sadece görevi bıraktığını belirtti. Serhat Can Eş, “Bunlar parti içinde aile içinde olacak şeyler. Memleket Partisi büyüyecek. Ben partiden ayrılsam da yine Muharrem İnce’nin yanındayım” diye konuştu.

Memleket Partisi İl Başkanları Twitter’daki Sesli Görüşmede Birbirlerine Ağır Küfürler Etti!

Tolgahan Erdoğan tarafından dün gece açılan sohbet odasında parti içi tartışmalar yapılırken, konuşma hakkı alan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş bir anda küfürler savurmaya başladı.

Tolgahan Erdoğan’ı hedef alarak konuşmasına başlayan Serhat Can Eş, “Sen Ankara’ya perşembe günü geleceksin, senin kafanı ezeceğim” dedi.

Eş, daha sonra Erdoğan’a sinkaflı ağır küfürler savurdu.

Sen bir o. çocuğusun, senin a. koyacağım… Köpek oğlu köpek, s.ktirin gidin lan a.ına koduğumun bebeleri… Senin kafanı ezerim, sen kimsin lan… Perşembe günü Ankara’ya geleceksin sen. Köpek, şerefsiz, haysiyetsiz…

O anlar:

DİKKAT KÜFÜR İÇERİR...

 

 

ÖMER ÖZDAĞ ÇIKIŞI

Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’in attığı “Sayın Genel Başkanımız bir grup tarafından yanlış yönlendiriliyor. Ben buna itaat değil, itiraz ediyorum. Ben Ömer Özdoğan gibi, Mert Ünlü gibi yavşakların olduğu partide tabi olmayacağım. Sayın Genel Başkan değerlidir. Çevresinde gurmelik yapan yalakalık yapan yavşaktır.” tweeti Memleket Partililer tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

iŞTE O PAYLAŞIM

 

1632061629-04a61a.jpg

 

Muharrem İnce'yi destekleyeceğini daha önce ilan eden CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Serhat Can Eş'in, CHP'den aday gösterilmediği zaman nasıl bir tavır alacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Gazete ve internet siteleri 

 

Kaynak: Gönlü İnce'de, Kendisi CHP'de

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim