• Erzurum5 °C
  • Erzincan12 °C
  • Ağrı7 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayırcıların can-ı yürek evet dediği tek teklif
07 Nisan 2017 Cuma 12:48

Hayırcıların can-ı yürek evet dediği tek teklif

‘Hayır’ standında anonsla yapılan evlilik teklifine gelen ‘evet’ cevabı, ‘Hayır’cı vatandaşları da alkışlattı.

Erzurum Seçimleri- Antalya'da yaşayan gencin, sevgilisine ‘Hayır’ standı önünde yaptığı evlilik teklifi karşısında başta kız arkadaşı olmak üzere çevredekiler de ne yapacağını şaşırdı. ‘Hayır' standında anonsla yapılan evlilik teklifine gelen ‘evet' cevabı, ‘Hayır'cı vatandaşları da alkışlattı.

 

Finike'de turizmle uğraşan 25 yaşındaki Sinan Şahin, Bursa'ya düzenlediği tura, Kumluca ilçesinde yaşayan kız arkadaşı Gamze Makas'ı da götürdü. Şehir merkezinde tura katılan tatilcilerle birlikte gezen ikiliden Sinan Şahin, Ulu Camii önünde Cumhuriyet Halk Parti (CHP) üyelerince kurulmuş ‘hayır' standına geldiği sırada, kız arkadaşından habersizce ayrılarak standa yöneldi.

Herkes ‘hayır' propagandası bekliyordu

Buradaki görevlilerden ‘Mikrofonla bir şey söyleyeceğim' diye müsaade isteyen Şahin'e, stanttaki görevliler izin verdi. Stant yetkilileri ve çevredeki vatandaşlar, mikrofonu eline alan Şahin'in referandum ile ilgili konuşacağını zannederken, Şahin, ‘Başka bir şey söyleyeceğim' diyerek sözüne başladı ve her şeyden habersiz bir şekilde gezen kız arkadaşına seslendi. ‘Benimle evlenir misin?' diyerek ‘hayır' standından seslenen Şahin'in bu sürprizi karşısında başta kız arkadaşı Gamze Makas dahil, ‘hayır' standındaki yetkililer ile çevredeki vatandaşlar da ne olduğunu şaşırdı.

Hayır' standı önünde ‘evet' alkışı

Standa doğru yönelen Gamze Makas'a bazı vatandaşlar ‘hayır de', ‘burası hayır standı' diye çağrıda bulunsa da, genç kız mikrofonu alarak ‘evet' diye bağırdı. Bunun üzerine stanttaki görevliler ile çevredeki vatandaşlar bu ilginç teklifin cevabını alkışlamak zorunda kaldı. İHA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim