• Erzurum11 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı13 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu, Alman sitesine konuştu
20 Haziran 2017 Salı 16:39

Kılıçdaroğlu, Alman sitesine konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alman sitesi Deutsche Welle Türkçe'ye konuştu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı provokasyon çağrısı yapmakla suçladı.

Erzurum Seçimleri- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alman sitesi Deutsche Welle Türkçe'ye konuştu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı provokasyon çağrısı yapmakla suçlayarak, "Bunu lütuf olarak gören diktatördür." dedi.

Alman sitesi Deutsche Welle Türkçe'ye konuşan Kılıçdaroğlu "Beş günün sonunda iyi bir karar verdiğinizi düşünüyor musunuz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Elbette" diyerek şöyle yanıt verdi:

ERDOĞAN'A PROVOKASYON SUÇLAMASI

"İktidarın kontrolündeki havuz medyası ve doğrudan doğruya Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Genel Başkanı'nın bizi hedef alarak, eleştiri yapması aldığımız kararın doğru olduğunu gösteriyor. Çünkü onlar her doğru harekete orantısız tepki veriyorlar. Erdoğan provokasyonlara çağrı da yaptı ama siz de görüyorsunuz bu beş gün içinde bir şey olmadı. Biz yasaların bize verdiği hakkı kullanıyoruz. İnsanlık tarihi kazanılan haklarla doludur. Bu hakkı bir kişinin 'lütuf' olarak görmesi onun bir diktatör olduğunu gösterir."

 

CHP BEDEL ÖDEMEYE HAZIR

Erdoğan hükümetinin demokrasiyi getirmek, geliştirmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmadığını dile getiren CHP lideri, "Yok böyle bir şey, birbirimizi kandırmayalım. Bizim verdiğimiz mücadele bizim açımızdan ileride daha ciddi sorunlar doğurabilir ama bu ülkeye demokrasi gelecekse ve bunun için bir bedel ödenecekse onu ilk önce bizim, siyasilerin ödemesi lazım, sıradan vatandaşın değil" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu salı günleri mecliste düzenlediği grup toplantısını konakladığı Çamlıdere'de yapacağı bilgisini de paylaştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim