• Erzurum11 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı13 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu, belgeleri kimden aldığını açıkladı
30 Kasım 2017 Perşembe 15:05

Kılıçdaroğlu, belgeleri kimden aldığını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında iddia ettiği belgeleri kimden aldığını açıkladı. 'Eşitlik Adalet Kadın Zirvesi'nde konuşan Kılıçdaroğlu, "FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var"

Erzurum Seçimleri- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen "Eşitlik Adalet Kadın Zirvesi"nde konuştu. "Man adası olayı ne kadar önemli?" soruya Kılıçdaroğlu, "Man adası olayı şöyle önemli; vatandaşına dönüp diyeceksiniz ki 'vergi ver'. Evde musluğu açtığınız andan itibaren kadın beş çeşit vergi ödüyor. Ama Ankara'daki beylerin çocukları Türkiye'de vergi ödememek için başka ülkelere gidip şirket kuruyorlarsa burada bir ahlaki sorun var. Ahlakın olmadığı bir yerde ne kadın-erkek eşitliği olur, ne adalet olur, ne insan hakları olur, ne insana saygı olur; çünkü orada sadece ve sadece kişisel çıkarlar olur" şeklinde yanıtladı.

Dava sonrası hükümetten Zarrabla ilgili ilk sözler...Dava sonrası hükümetten Zarrab'la ilgili ilk sözler...

'BÜTÜN STRATEJİMİZ TUTTU'

CHP lideri, belgelerin sahte olduğu iddiasının sorulması üzerine "İlk açıklamadan bu yana bütün stratejilerimiz tuttu. Kim hangi konuşmayı yapacak, o da bizim düşündüğümüz süre içinde gerçekleşti. Şimdi bir adımımız daha kaldı. Onu da bugün yarın gerçekleştireceğiz" dedi.

CHPli Özel: Belge konusunda kimse merak etmesinCHP'li Özel: Belge konusunda kimse merak etmesin

'UZAYDAN ALMADIM BELGELERİ'


Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: "Bunları veren bir insan tabii. Uzaydan almadım. Bunlar bize geldi diye hemen ortaya çıkmadık. Baktık, araştırdık, doğrulattık. FETÖ'cüler mi verdi? Yok efendim ilgisi yok. Bu ülkede, bu ülkeyi seven, bu ülkenin çıkarlarını milyonlarca bürokratvar. Onlar yurtsever insanlar. Haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar var.
"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim