• Erzurum9 °C
  • Erzincan12 °C
  • Ağrı8 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu'nda yeni belgeler var bombası
29 Kasım 2017 Çarşamba 12:50

Kılıçdaroğlu'nda yeni belgeler var bombası

Kemal Kılıçdaroğlu elindeki belgeleri açıkladı, ortalık karıştı. Sahte olduğu söylenen belge tartışmasına ilişkin Sözcü yazarı Saygı Öztürk ilginç ayrıntılar aktardı.

Erzurum Seçimleri- Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarıyla ilgili olarak 'daha fazla belge' bulunduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bazı yakınlarının Man adasındaki bir şirkete 15 milyon dolar gönderdiğini öne sürüp belgeler gösterdi. Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel jet açıklama yaparak evrakların savcılığa verilmesi çağrısında bulundu. Tartışma sürerken Kılıçdaroğlu'nun kürsüden salladığı dekontlara ilişkin yeni ayrıntıları, Sözcü yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde paylaştı

"BANKALARDAN TEYİT ALINDI" İDDİASI
(...)Kılıçdaroğlu'nun dün açıkladığı belgeler bölüm bölüm geldi. İlk belgeler geldiğinde, Kılıçdaroğlu bunları yetersiz buldu. Üstelik sahte belgelerle Kılıçdaroğlu'na tuzak kurulmuş da olabilirdi. Titiz bir müfettişin yapması gerekeni yaptı, paranın gönderildiği bankalardan da teyitler alındı, hatta belgelere bile ulaşıldı. Bunun için bazı partililerin yurtdışına gönderildiğini de belirtelim.

Ulaşılan belgelerin sıkı bir biçimde korunması gerekiyordu. Çoğaltıldı ve üç ayrı “güvenilir” kişiye teslim edildi. CHP Genel Başkanı, belgeleri sağlama aldıktan sonra konuyu gündeme taşıdı. İp ucu verdi vermesine ama belgeleri düne kadar ortaya çıkarmamıştı. Hemen belirtelim, bu belgeler CHP tarafından basına da belli bir süre verilmeyecek, her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifası istenecek."

 

"TAMAMINI AÇIKLAMADI"
"Kılıçdaroğlu, elindeki belgelerin tamamını açıklamadı. Yani bunların devamı da gelebilir" diye yazan Öztürk, CHP'nin talep edilmedikçe belgeleri savcılığa göndermeyeceğini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan belgeleri neler? Günün bombası

 

Swift kodlu dekont tuzağı!.. Süleyman Özışık yazdı

 

 

Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu'na flaş cevap...

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim