• Erzurum5 °C
  • Erzincan10 °C
  • Ağrı5 °C
  • Ankara16 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim olacak' açıklaması
24 Temmuz 2018 Salı 15:35

Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim olacak' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultaya ilişkin basın açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Değişim olacaktır, hiç kimse bundan endişe duymasın" dedi.

Erzurum Seçimleri- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultay tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Muhaliflerin imza topladığı CHP'de zor günler geçiren Kılıçdaroğlu, bu kez farklı bir çıkış yaptı. Parti kulislerinde Kılıçdaroğlu'nun Temmuz sonunda A Takımı'nda değişikliğe gideceği konuşuluyor.

"PARTİDECİDDİ DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR": Partisinin grup toplantısından sonra bir gazetecinin "kurultay tartışması var, farklı imza sayıları zikrediliyor" sorusuna Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi:

"Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP'dir. Değişmeyen bir şey varsa o da değişimdir. Göreceksiniz yeni süreçte partide ciddi değişiklikler olacaktır. Biz partiyi Türkiye'nin bütün coğrafyasında konuşulur hale getirdik. Partiyi dar alanlarda tartışmanın ötesinde çok daha geniş alanlarda tartışılmasını sağladık. Bu ülkede demokrasinin gelmesi için her türlü mücadeleyi verdik, vermeye de devam ediyoruz. Dolayısıyla değişim olacaktır, hiç kimse bundan endişe duymasın."

 

4 GÜN ÖNCE "BİRİLERİ KOLTUK DERDİNDE" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde benzer bir soruya Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin gündemine bir bakmamız lazım. İnsanlar hapishanelerde tutuluyor. Yargı eliyle yargısız infazlar yapılıyor. Ekonomi perişan vaziyette. İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil" ifadelerini kullanarak isim vermeden Muharrem İnce'ye göndermede bulunmuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim