• Erzurum9 °C
  • Erzincan13 °C
  • Ağrı9 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuzu'dan, Rektör Çomaklı'ya Ziyaret
09 Mayıs 2017 Salı 09:26

Kuzu'dan, Rektör Çomaklı'ya Ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Kitap Fuarının davetlisi olarak Erzurum’a gelen İstanbul Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Burhan Kuzu ile bir araya geldi.

Erzurum Güncel- Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Kitap Fuarının davetlisi olarak Erzurum'a gelen İstanbulMilletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Burhan Kuzu ile bir araya geldi.

Burhan Kuzu'yu Konukevi 1'de ağırlayan Rektör Çomaklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çomaklı: "Vekilimiz Burhan Kuzu ile referandum sürecini ve sonrasını değerlendirme imkanı bulduk. Üniversitemizin bilimsel ve kültürel çalışmaları hakkında bilgiler vererek, 3. Nesil üniversite kavramından bahsettik. Vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ise Erzurum'da güzel işlerin yapıldığını, Erzurumlu milletvekiliarkadaşlardan detaylı bir şekilde öğrendiklerini ifade ederek, gerçekleşen kitap fuarının bunlardan sadece biri olduğunu söyledi. Kitap kokusunun yayılmasına vesile olan ve insanların kitaplara kolay ulaşmasında emeği geçenleri tebrik eden Vekil KuzuAtatürk Üniversitesi'nin bilimsel, kültürel ve akademik anlamda topluma kazandırdığı eserleri oldukça başarılı ve değerli bulduğunu vurguladı.

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sisteminin Türkiye'nin kalkınması ve uluslararası arenada söz sahibi olması açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Burhan Kuzu, sistemin getireceği yeniliklerle ülkemizi güzel günlerin beklediğini söyledi. Erzurum'a 70'li yılların başında geldiğini ve o günden bu güne çok şeyin değiştiğini ve geliştiğini ifade eden Kuzu: "60. Yılını kutlayan Atatürk Üniversitesi, şehir ve bölge için büyük bir önem arz ediyor. Erzurum ve üniversite için gece gündüz çalışan kıymetli Rektörüm Prof. Dr. Çomaklı'yı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim