• Erzurum1 °C
  • Erzincan4 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara2 °C
  • İstanbul9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP lideri Bahçeli'den Cumhur İttifakı mesajı
02 Mayıs 2019 Perşembe 13:19

MHP lideri Bahçeli'den Cumhur İttifakı mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı Türk milletinin takdiri ve ufuk bayrağıdır. Bu ittifaka sahip çıkılmalıdır. Fitne kazısı yapanlara sırtımız dönük, kapımız örtüktür. Bu vazifeye sadığız, seve seve yerine getirmeye devam edeceğiz.

Erzurum Seçimleri - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul Büyükşehir Başkanlığı üzerinde sis perdesi, şaibe örtüsü henüz kaldırılabilmiş değil. YSK'nın kararı uzadıkça spekülasyonlar çoğalmakta, karşılıklı anlaşmazlıklar çığırından çıkmaktadır. YSK'nın haklı ve meşru itirazları hukuka uyguna şekilde değerlendirmesi milli beklentidir. MHP İstanbul'da seçimlerin yenilenmesinde yanadır. MHP, YSK'nın kararına maşeri vicdana uygun olması kaydıyla elbette saygı gösterecektir" dedi.

"MUTABAKATIN ADRESİ ZİLLET DEĞİL, CUMHURDUR"

Türkiye ittifakı hakkında konuşan Bahçeli, "Mutabakatın adresi zillet değil, cumhurdur. MHP'nin temel terci Cumhur İttifakı'nın yaşaması ve yaşatılmasından yanadır. '2023 Lider Ülke Türkiye' amacına sonuna kadar sadığız. 31 Mart seçimlerinden de güçlenerek çıkan Cumhur İttifakı Türkiye'yi geleceğe taşımalıdır. Bizim temel tercihimiz, milli ve stratejik hedefimiz budur. Başka ittifak arayışlarına kuşkusuz ihtiyaç yoktur. Kaldı ki buna gerek de olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli "MHP'ye küstahça eyalet hatırlatması yapan, Cumhur İttifakı'nı oluşturan partiler arasına nifak sokmak için mücadele eden dönek ve köksüzlerin FETÖ ve PKK'yla aynı kareye girmeleri rezalettir, hezimettir" dedi.

Bahçeli "Almanya eski Cumhurbaşkanı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne heyecanla, mal bulmuşu mağribi gibi gerçekleştirdiği zamanlama itibariyle manidar ziyareti, ilişki ve irtibatlar hakkında sağduyulu her insanımıza ipucu vermektedir" ifadelerini kullandı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim