• Erzurum9 °C
  • Erzincan13 °C
  • Ağrı10 °C
  • Ankara15 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yandaş yazardan Erdoğan'a: Şu acı haberi vermek zorundayım parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a...
04 Nisan 2023 Salı 12:45

Yandaş yazardan Erdoğan'a: Şu acı haberi vermek zorundayım parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a...

Fuat Uğur: Bu başlığı okuyup da bana “Bizim partide böyle bir şey yok” demeye kalkışan olmaz umarım...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AKP'ye eleştiriler sürüyor. Fuat Uğur "Son zamanlarda, AK Parti’nin 280 küsür milletvekilinden şimdiye kadar hiç görmediğim simalar ortaya çıkıp, yeniden aday olabilmek için ekranlarda boy gösterince bu uyarıları yapmak bir kere daha elzem oldu" diye yazdı.

TV100 yazarı Fuat Uğur, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a ve parti yönetimine milletvekili adayları konusunda "Şu acı haberi vermek zorundayım parti yönetimine. Bazı illerde insanlar o kadar kızgın ki bize yeniden aday olması beklenen mevcut milletvekillerinin adını gönderip, “Filanca isim sakın aday olmasın, çünkü burada insanlar onun hemşehrilerinden o kadar çektiler ki o da kim vurduya gidebilir” diyorlar.

Şikâyet edilen bazen bir belediye başkanı, bazen AK Parti il ya da ilçe başkanları ve yöneticileri, bazen de vali ya da kaymakamlar olmakta." diye uyarıda bulundu.

Milletvekili adaylarının belirleneceği il ve ilçelerde, mevcut belediye başkanlarının performanslarına bakarak, belirlemek gerektiğini kaydeden Uğur, "Çünkü milletvekili adaylarının belirlenmesinde AK Parti’ye oy veren seçmenlerin pek çok beklentisi var. Önüme gelen herkese soruyorum 'Kimi milletvekili adayı olarak görmek istersiniz' diye. Verdikleri cevap ne biliyor musunuz? 'Aklımızda hiçbir isim yok. Çünkü isim söylemek istemiyoruz. Sadece milletvekili adaylarının nasıl olmaları ya da olmamaları gerektiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim