• Erzurum20 °C
  • Erzincan23 °C
  • Ağrı21 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yıldırım: Yürüyüşün Kılıçdaroğlu'na faydası oldu o da...
04 Temmuz 2017 Salı 13:18

Yıldırım: Yürüyüşün Kılıçdaroğlu'na faydası oldu o da...

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolunun açılış töreninde konuşan Başbakan Yıldırım 19 gündür süren 'Adalet Yürüyüşü'nü eleştirdi ve Kılıdçaroğlu'na bir de tavsiyede bulundu.

Erzurum Seçimleri- Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da TEM Kurtköy bağlantı yolu gişe sahasındaki Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolunun açılış töreninde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Adalet Yürüyüşü''nü eleştiren Yıldırım, "Onun için gel bu sevdadan vazgeç. Adaletin aranacağı yer yollar değildir. Meclis'tir, mahkemelerdir. Adalet herkese lazım.Yolları yaptık güzel güzel tıpış tıpış yürüyorsun Ya yol olmasaydı? Dağlarda kaybolup gidecektin. " dedi.

İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı yürüyüş yapıyor. 19 gündür yürüyor. Aslında bir bakıma bu yürüyüşün bir faydası oldu. O da nedir? Yaptığımız yolların kalitesini öğrenme fırsatı oldu. Başka türlü anlayamazdı.

 

"ONA TAVSİYEM..."

Biraz zahmetli bir iş oldu ama benim ona tavsiyem; şöyle İzmit'ten bu tarafa gelirken Kurtköy sapağından bir Yavuz Sultan Selim yoluna da gir bakalım, orayı da bir gör. 4 şerit gidiş 4 şerit geliş. Yol yürümeye devam edersen, ömrün biter bu yollar bitmez. Çünkü 20 bin kilometre yol yaptık. Daha 19 günde 400 kilometre oldu. Onun için gel bu sevdadan vazgeç. Adaletin aranacağı yer yollar değildir. Meclis'tir, mahkemelerdir. Adalet herkese lazım.

"TIPIŞ TIPIŞ YÜRÜYORSUN"

Yollar millete hizmet içindir, temeli millet olmayan bir yürüyüş, yolu da incitir yolcuyu da incitir. FETÖ'cülerin, bölücü terör örgütünün ayakta alkışladığı yan yana yürüdüğü bu yürüyüşün adımları milletin adımları değildir. Bu nasıl adalet yürüyüşü Bu adalet yürüyüşü değildir, bu bir gaflet yürüyüşüdür gaflet. Yolları yaptık güzel güzel tıpış tıpış yürüyorsun Ya yol olmasaydı? Dağlarda kaybolup gidecektin. Yürürken yolları yapanlara da 'Allah razı olsun'de.'

"MAHKEMLERDE TİYATRO OYNANIYOR"

Bugünlerde FETÖ'cülerin davaları görülüyor. Mahkemlerde tiyatro oynanıyor adeta. Sanki bu işi yapmamış ne görmüşler ne de böyle hainliği işlemişler. Tiyatro yapmaları ceza almalarına mani olmayacak.

Biz yürürsek milletle yürürüz. Bölücülerle, FETÖ'cülerle işimiz olmaz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim