• Erzurum22 °C
  • Erzincan24 °C
  • Ağrı25 °C
  • Ankara27 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdulkadir Selvi yazdı! Erdoğan başkan adaylarına ne taktik verdi?
26 Kasım 2018 Pazartesi 12:10

Abdulkadir Selvi yazdı! Erdoğan başkan adaylarına ne taktik verdi?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti tarafından cumartesi günü düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylara birtakım taktikler verdiğini ifade etti.

Erzurum Seçimleri - Abdulkadir Selvi, "Erdoğan hangi taktikleri verdi?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Aday tanıtımında dikkatinizi çekmiştir. Erdoğan adayları tanıttıktan sonra belediye başkan adayı, milletvekilleri, varsa eski belediye başkanı ve il yönetimini hemen bırakmıyor, onlara bir şeyler söylüyordu" dedi. 

Merak ettim, Erdoğan'ın ne söylediğini sordum. İllerin özelliğine göre değişiklik olmakla birlikte ''Daha fazla oy almak için planlama yapın. İyi çalışın. Bir oy, bir oydur' talimatını vermiş" ifadesini kullanan Selvi, şöyle devam etti:

Muhalefet liderleri henüz adaylarını belirlemedi ama Erdoğan takımını hazırladı, taktiklerini verdi, şimdi maça çıkmaya hazırlanıyor.

 

ARALIK AYININ BAŞINDA ADAYLAR AÇIKLANACAK:Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonunu parti yönetimiyle birlikte listeler üzerinde çalışmakla geçirdi. Listelere son şekli verildi. Aralık ayının başında adaylar açıklanacak ve sahaya çıkacaklar. Ancak araçları donatıp, afişleri bastırıp seçim kampanyasına başlamayacaklar. AK Parti seçim kampanyasını 15 ya da 19 Şubat’ta başlatmayı planlıyor.

OCAK'TA SEÇİM MANİFESTOSU AÇIKLANACAK: Yeni seçim müziği ve yeni sloganla seçim kampanyasının başlatılması amaçlanıyor. Ocak ayında ise seçim manifestosu açıklanacak. AK Parti 16 yıldır iktidarda. 2004’ten bu yana belediyeleri yönetiyor. Önce “yaşanabilir şehirler” sloganı ile yola çıkmışlardı. Sonra “marka şehirler” dediler. Şimdi ise “gönül belediyeciliği” demeye hazırlanıyorlar. Daha çok değer temelli olan ve gönüllere girilmesinin esas alındığı bir belediyecilik döneminin başlatılması hedefleniyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim