• Erzurum10 °C
  • Erzincan15 °C
  • Ağrı9 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydemir, Yakutiye'nin çocuklarıyla buluştu
24 Nisan 2017 Pazartesi 11:49

Aydemir, Yakutiye'nin çocuklarıyla buluştu

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Yakutiye Belediyesi ile Tutak Belediyesi’nin Liseli öğrenciler için ortaklaşa düzenlediği Çanakkale Şehitliği gezisine iştirak etti.

Erzurum Seçimleri- Çanakkale Şehitlerini anma ve 1915 yılında yaşanan vatan savunmasının esaslarını gençliğe gösterme adına Yakutiye ve Tutak Belediyelerinin düzenlediği etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilere tarihi gerçeklerin rehberler eşliğinde aktarıldığı bu gözlem ve bilgi yüklenme metodunun çok etkili olduğunu dile getiren yetkililer, “Bu sayede hem gençlerimizin milli meselelere karşı duyarlılıkları artıyor, hem de iç turizm faaliyetlerine dönük yaklaşımlarımızı da sergileyerek bu noktadaki hassasiyetlerin gelişmesine katkı sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundular.
AYDEMİR DE ŞEHİTLİKTEYDİ
Çanakkale Şehitlerini ziyarette AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’le de karşılaşan Öğrenciler, Milletvekilinin Çanakkale Şehitlerini ziyaret ediyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Milli duyarlılığı yüksek milletvekillerimizin TBMM’de bizleri temsilinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği “Şehitlerimiz şerefimizdir” sözü bizim için en önemli paroladır. Bu parolayı kendisine kılavuz edilen Milletvekilimiz İbrahim Aydemir’e şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.
AYDEMİR, “GENÇLİĞİ ÇANAKKALE’YE DAVET EDİYORUM”
Çanakkale Şehitliğini ziyaret amacıyla Eceabat’a geldiğini söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ise, “Yakutiye Belediyemiz ile Tutak Belediyesinin bu etkinliğine denk gelmek hüzün yüklü yüreğimize ferahlık verdi. Her iki Belediyemizi de kutluyorum. Keşke, bu tür çalışmaları çok daha geniş sahalara yayıp, gençliğin tamamını Çanakkale Şehitlerimizin bulunduğu bu mübarek sahaya getirebilsek. Bu sayede, gençlerimize milli şuur enjekte etmekle kalınmayıp, bu toprakların vatan kılınmasında yüz binlerce şehidimizin hatıraları da yad edilmiş olur.” değerlendirmesinde bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim