• Erzurum12 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı16 °C
  • Ankara25 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydemir’den Başkan Bulutlar’a yatırım övgüsü
12 Haziran 2017 Pazartesi 14:52

Aydemir’den Başkan Bulutlar’a yatırım övgüsü

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ak belediyecilik modelinin yerel yönetimde bir çığır olduğunu söyledi.

Erzurum Seçimleri- AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ak belediyecilik modelinin yerel yönetimde bir çığır olduğunu kaydederek, “Ak dava önderimiz Cumhurbaşkanımızın gösterdiği ufukta, ak yönetimlerin ortaya koyduğu yerel yönetim üslubu, ülkemiz için şehirleşme noktasında bir milattır. Gerçekleştirdikleri hizmetlerle tarihi dokuyla bugünü buluşturan belediyelerimiz birer gurur abidesidir” dedi. 
Kış turizmi ve Palandöken vurgusu
Palandöken Belediyesinin 2026 Kış Olimpiyatları için adaylık sürecini yaşayan Erzurum’un kış turizmi vizyonunu da ifade ettiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, Palandöken ilçesinde kaydedilen pozitif şehirleşme sürecinin ak belediyecilik anlayışının bir sonucu olduğunu belirterek Başkan Bulutlar’ı kutladı,
Milletvekili Aydemir, “Son 15 yılda sağlıktan eğitime, ulaşımdan turizme kadar her alanda AK reformlarla ciddi bir değişim süreci yaşayan ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz, AK Belediyelerin üstün hizmetleriyle şehirleşme alanında da çağ atlamıştır. Palandöken Belediyemizin güzide yatırımları da bunun ifadesidir. Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde Erzurum kentsel dönüşüm bazında da yeni bir sinerji yakalamıştır. Yerel Yönetim kapsamında, Erzurum’a vizyon kazandıran belediyelerimize minnettarız” dedi.
“Belediye olarak yatırımlarımız devam ediyor”
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Palandöken Belediyesi olarak şehir merkezimizin nüfusumuzun yarısına hizmet ediyoruz. Hizmetimiz eşit ve hakkaniyetli bir şekil de yürütüyoruz. Büyük ve çok amaçlı yatırımlarımız ile örnek ve referans bir belediye olarak hiçbir borcumuz bulunmamaktadır. Belediye yatırımlarımızdan Yıldızkent bölgesinde ikinci kültür merkezi hızla yükseliyor, İlçe emniyet Müdürlüğünü belediye olarak biz yapıyoruz çok kısa bir süre içerisin de hizmete açılacak bitme aşamasın da, Erzurum’un ilk ve tek Yeni Nikah Sarayı projesi tamamlandı ihale aşamasında, Yeni hizmet binasın da halkımıza hizmet vermeye başladık, dört yeni parklar yapımına başladık, bir yeni yol açma çalışması tamamlanırken bir de yeni cadde açtık. Konuk evleri (taziye evleri) Asfalt, karo, bordür, kilit taş, çevre düzenlemeleri gibi rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim