• Erzurum11 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı13 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Bulutlar, belediye personeliyle bayramlaştı
03 Eylül 2017 Pazar 11:10

Başkan Bulutlar, belediye personeliyle bayramlaştı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Bulutlar, bayramların insanları birbirleri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Erzurum Seçimleri- Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kurban Bayramının ikinci gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Palandöken Belediyesinin sosyal tesisinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Palandöken Belediyesi olarak büyük bir aileyiz ve biz burada 165 bin kişilik Palandöken ilçesine hizmet etmekle görevli arkadaşlarız. Bu hizmetlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bayramın ilk günün den sabahın ilk ışıklarına kadar temizlik noktasın da mesai yaparak kötü görünüm oluşmadan çevre temizliği yapan personelime ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
BELEDİYEMİZİN KAPILARI ARDINA KADAR ACIK
Yardımlaşmanın önemine de değinen Başkan Bulutlar, “Bildiğiniz gibi bayramlarda yardıma ihtiyacı olan ve yaşlılar, hasta gibi ön planda tutulması gereken insanlarımız var. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Biz istiyoruz ki Palandökende aç, açıkta kimse kalmasın. Biz ihtiyacı olan yaşlılarımıza, hastalarımıza, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, kimsesizlerimize ulaşalım istiyoruz ve yerel yönetim olarak da bu anlamda önemli çalışmalar yapıyoruz. Biz Palandöken de misafirlerimize, komşularımıza olduğu kadar, bize ihtiyacı olan herkese ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Yardıma ihtiyacı olanlara, bize sığınanlara yardım ediyor, sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Palandökenli hemşerilerimden isteğim bizim ulaşamadığımız veya gözümüzden kaçan bu gibi aileleri bizlere bildirsinler. Biz gereğini yaparız. Belediye’mizin kapıları ardına kadar acık. Bu kurumun kapısı halkın kapısındır. Bu vesileyle bir kere daha tüm İslam aleminin ve Erzurumlu hemşerilerimin ve sizlerin Kurban Bayrımınız hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim