• Erzurum10 °C
  • Erzincan15 °C
  • Ağrı9 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Korkut, öğrencilere kitap hediye etti
26 Mayıs 2017 Cuma 12:10

Başkan Korkut, öğrencilere kitap hediye etti

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, oyun ve fiziki etkinlikler dersi kapsamında çocuk oyunları yarışması düzenleyen Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda yarışmaya katılanlara kitap hediye etti.

Erzurum Seçimleri-Ağaç yaşken eğilir diyen Korkut, içerisinde hikaye kitabı, kalem, imsakiye dağıttı. Ali Korkut, 50. Yıl Ortaokulunda da öğrencilere kitap hediye etti. 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, özel bir etkinliklerine katıldığı Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu ve 50. Yıl Ortaokulu öğrencilerine kitap hediye etti. Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda düzenlenen oyun ve fiziki etkinlikler gösterisine katıldı. Öğrencilerin geleneksel oyunlar ve fiziki etkinliklerini keyifle izleyen Korkut, öğrencilere içerisinde hikaye kitabı, kalem ve imsakiye yer alan amblemli çanta hediye etti. Çocukların duygusal, fiziksel ve sosyal gelişimine katkıda bulunan etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Ali Korkut, "Çocukların televizyon, cep telefonu ve bilgisayar, tablet esaretinden kurtulabilmesi için bu tür aktiviteler önemli. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Maraşel Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Muharrem Şahin, çocukları teknoloji esaretinden kurtarabilen, çocukların sokak oyunlarıyla arkadaş ortamında olmasını sağlamak için bu uygulamaların yararlı olduğunu ifade etti.
Ali Korkut, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda eğlendirici müzikler eşliğinde 10 dalda yapılan yarışmalara katılan öğrenciler ile 50. Yıl Ortaokulu öğrencilerine hikaye kitabı hediye etti. Korkut, ağaç yaşken eğilir sözünden hareketle öğrencilerin kitap okumasının önemine değindi. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un eğitime her zaman destek olduğunu belirten Mareşal Fevzi Çakmak Okul Müdürü Muharrem Şahin, 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Selami Topaloğlu, Başkan Korkut'un kapısının sürekli kendilerine açık olduğunu belirttiler.
Müdürler, "Ali Korkut tüm ihtiyaçlarımız da ilk aradığımız kişi ve okulumuza öğrencilere desteğini hiç eksik etmiyor. Kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim