• Erzurum2 °C
  • Erzincan10 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara12 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Sekmen Hilalkent’e çıkarma yaptı
11 Mayıs 2019 Cumartesi 01:17

Başkan Sekmen Hilalkent’e çıkarma yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in sohbet ve istişare toplantılarının dünkü durağı Hilalkent oldu.

Erzurum Seçimleri - Başkan Sekmen, bir araya geldiği vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de beklenti ve taleplerine kulak verdi. Her gün teravih namazından sonra farklı ilçe ve semtlere adeta çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberinde Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’la birlikte yönünü bu kez Hilalkent’e çevirdi. 
Teravih sonrası hem esnafı ziyaret eden ve hem de kahvehane sohbetlerine katılan Başkan Sekmen, “Hemşehrilerimizin sadece misafirperverliği ve güler yüzü bile bu şehrin kumaşının ne kadar farklı olduğunu ortaya koymaya yetiyor” dedi. 
Hilalkent sakinlerine Büyükşehir Belediyesi’nin o bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Başkan Sekmen, yeni dönemin yol haritasını vatandaşların beklenti ve talepleri ışığında hazırlayacaklarını kaydetti. 
Başkan Sekmen: “Birlikte yol alacağız” 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yerel yönetimlerde katılımcılığın ve istişarenin taşıdığı önemi anlattığı Hilalkentli vatandaşlara şunları söyledi: 
“Bizim yönetim tarzımızda vatandaşlarımızın beklentileri, istekleri, talepleri ve görüşleri hep çok önemli oldu. Bugüne kadar Erzurum’da attığımız her adım, aslında hemşehrilerimizin beklentileri ve arzuları doğrultusunda gerçekleşti. Vatandaşımız neyi istediyse, biz onu yaptık. Bize hangi eksiklik gösterildiyse, biz onu giderdik. Karşımıza çıkan sorunları da yine halkımızın beklentileri doğrultusunda bertaraf ettik. Çünkü konuşmak güzeldir, fikir alışverişinde bulunmak ve müzakere etmek başarıyı beraberinde getirir, sonucu anlamlı kılar. Biz dün de bu anlayışa sahiptik, bugün de bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Halkımızla her daim ve her zeminde bir arada olacağız, birlikte yürüyecek, birlikte yol alacağız.” 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim