• Erzurum10 °C
  • Erzincan15 °C
  • Ağrı9 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Büyük güçlü Türkiye için evet demeliyiz”
03 Nisan 2017 Pazartesi 12:54

“Büyük güçlü Türkiye için evet demeliyiz”

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunus Emre ve Müftü Solakzade Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Seçimleri- 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması konusunda vatandaşların sandığa giderek demokrasiye sahip çıkmalarını isteyen Başkan Bulutlar,“Büyük güçlü Türkiye için 16 Nisan’da “evet” demeliyiz” dedi.
Bulutlar: “Evet demek prangalarından kurtulmak demek ”
Belediye Meclis üyeleri ve İlçe teşkilat üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde, vatandaşlarla yakından ilgilenen ve samimi sohbetler yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “16 Nisan’da, evet demek ülkemizin prangalarından kurtulması demek. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Bunu hep beraber görüyoruz ve müşahede ediyoruz. Bakınız çevremize özellikle bölgemizde yaşanan kanlı terör olayları, savaşlar, işgaller ve iç çatışmalar nedeniyle Türkiye’mizin etrafı adeta kan gölüne döndü. Bu çatışma ortamına ülkemizi de çekmek isteyen ve birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyen iç ve dış çevreler de bir an bile boş durmadan maksatları için çalışıyorlar. Oysa bizim hedeflerimiz ve ideallerimiz var. Evet demek bizlere hedefimize bir adım daha yaklaştıracaktır. Bu hedefimiz 2023 ve 2071 Türkiye’sine yönelik amaçlarımızdan sapmamalıyız. Bu nedenle evet demeliyiz” diye konuştu.
“Güçlü Türkiye için bu sistem değişmeli”
Tarih boyunca millet olarak dosta güven, düşmana korku veren bir geçmişimizi unutmamamız gerektiğinin söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Geçmişin omuzlarımıza yüklediği tarihi sorumluluklarımız var. Bugün orta doğuda, Doğu Türkistan’dan Yemen’e, Suriye’den Libya’ya, Irak’a Karabağ’a, Kırım’a kadar gönül coğrafyamızda mazlumlar ağlıyorsa; buna kayıtsız kalamayız. Büyük güçlü Türkiye için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız. Dış güçlerin maşası olan PKK ile bir yanda FETÖ ile bir yanda DAEŞ ile bir yanda ismi bilme ne olan terör örgütleri ile mücadele eden Türkiye’nin, kabuğunu kırması ve bir çınar gibi maziden geleceğe kök salabilmesi için kendisine özgü bir anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyacı vardır” ifadelerini kaydetti.
“Hiç bir güç bu büyük ülkeyi bölemez”
Biz, Evet diyoruz çünkü Avrupa’nın maşaları olan PKK, FETÖ “Hayır” dediğini hatırlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Hayırcılara bakın ona göre kararınızı verin. Bunu dostlarınıza iyi anlatın. Şimdi, söz ve karar milletindir. Yani sizlerin. Herkes çıkacak karara saygı gösterecektir. Biz Neden ‘Evet’ diyoruz. PKK ‘Hayır’ diyor, onun için ‘Evet’ diyoruz. 15 Temmuzun hanini FETÖ ‘Hayır’ diyor, onun için ‘Evet’ diyoruz. Ülke bölünecek iddiaları ortaya atanlara da inanmayın. Hiçbir güç, bu büyük ülkeyi bölemez. Avrupa hiçbir zaman güçlü Türkiye istemiyor Hilal ile haçlı savaşıdır bu. Bu savaştan güçlü bir Türki’ye için Evet demeliyiz” dedi.

20170403aw029081_05.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim