• Erzurum1 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı1 °C
  • Ankara14 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu
04 Mayıs 2018 Cuma 10:03

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu

CHP adayı kim olacak sorusunun yanıtı Ankara'dan gelen son dakika kararla belli oldu. CHP adayı olarak Muharrem İnce isminde karar kıldı. CHP bunun içingrup kararı alındı.

Erzurum Seçimleri- CHP adayı kim olacak sorusunun yanıtı Ankara'dan gelen son dakika kararla belli oldu. CHP adayı olarak Muharrem İnce isminde karar kıldı. CHP bunun içingrup kararı alındı. CHP saat 10:00'da cumhurbaşkanı adayını resmen açıklayacak. Gözler Ankara'da Ahmet Taner Kışlalı Salonu'nda...İşte CHP saflarında yaşanan dakika dakika gelişmeler...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor. Bütün Türkiye CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. CHP grubu bütün milletvekillerinin oylarıyla Muharrem İnce'nin adaylığı için karar aldı.

Partide Muharrem İnce'nin ismi hep ön plandaydı.İnce sabah sosyal medyadan ailesiylr birlikte bir fotoğraf paylaşıp ''Biz hazırız'' mesajını paylaştı.İnce'nin adaylığı Kılıçdaroğlu'nun açıklamasıyla resmiyet kazanacak. İnce'nin seçim otobüsleri ve seçim programı hazır...

Muharrem İnce salona yoğun bir kalabalığın arasından geçerek geldi.

 

Ana muhalefet partisi saat 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısında adayını açıklayacak. Partisinin adayıyla birlikte katılacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yapacak.

CHP'nin cumhurbaşkanı seçim kampanya süreci de yine bugün başlıyor. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine gönderilen yazıda, kampanya başlangıç yerinin 1. TBMM binasının önü olduğu belirtildi. 
CHP'nin cumhurbaşkanı adayının da katılımı ile burada basın açıklaması yapılarak, kampanya süreci resmen başlamış olacak. İşte saat saat yaşanan gelişmeler....

Muharrem İnce kaç yaşında eşi kimdir? Annesi kapalı ve...

 

09:36TBMM GRUBU MUHAREM İNCE DEDİ

CHP'de Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı için grup kararı alındı. CHP kapalı grup toplantısında bütün CHP'li vekillerin oyuyla adaylığı kesinleşti. Muharrem İnce toplantının yapılacağı salona gidiyor.

MUHARREM İNCE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Grup toplantısı sırasında adaylar arasında ismi konuşulan İlhan Kesici’nin “Muharrem İnce’yi tebrik ettim” demesiyle de CHP’nin adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğu konuşulmaya başlandı. Muhharrem İnce’nin aday olduğu iddialarına ise yeni fotoğraflar eklendi.Muharrem İnce’nin yakınındaki çalışma ekibi yarın CHP’nin adayının açıklanacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndan fotoğraflar paylaşması dikkat çekti.

İNCE İNCE GELİYORUZ SLOGANI

Fotoğraflarda “Türkiye’m kazanacak” sloganının öne çıktığı görülürken, paylaşımın, “Salon hazır, biz hazırız, sen de hazır ol Türkiyem… İnce İnce geliyoruz” ifadeleriyle yapılması, Muharrem İnce’nin adaylığı iddialarını kuvvetlendirdi.

CHP'NİN SEÇİM OTOBÜSLERİ HAZIR

Muharrem İnce'nin ekibinin paylaştığı fotoğrafların yanı sıra Odatv, İnce için CHP'nin hazırlattığı otobüslerin fotoğraflarına ulaştı. CHP'nin otobüslerinde "Türkiye'ye güvence Muharrem İnce"sloganı yer aldı.

İLK OLARAK HACI BAYRAM’DA CUMA NAMAZI KILACAK

Muharrem İnce, bugün için programını da şimdiden yaptı. İnce, ismi açıklandıktan sonra cuma namazı için Hacıbayram Camisi’ne giderek burada cuma namazını kılacak. Burada namaz kıldıktan sonra cumhuriyetin temellerinin atıldığı 1. Meclis binasına yürüyecek olan İnce, ikinci günü ise memleketi Yalova’da geçirecek.

İLK MİTİNG YALOVA'DA

Yalova milletvekili olarak siyasette yer alan İnce, ilk mitingini de burada yapacak. İnce önce babasının mezarını ziyaret edip dua edecek daha sonra annesinin elin öpüp duasını alacak.

Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de...Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

İNCE’NİN DOĞUM GÜNÜ

Bugünün Muharrem İnce için bir başka önemi ise doğum günü olması. İnce 4 Mayıs 1964 günü Yalova’da dünyaya geldi.

Saatler kala Muharrem İnce'den dikkat çeken mesaj!

Muharrem İnce kimdir eşi Ülkü İnce ile anne ve babasına bakın!

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim