• Erzurum5 °C
  • Erzincan9 °C
  • Ağrı4 °C
  • Ankara13 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanları uyanmadan araştırma yaptırdı
27 Ağustos 2018 Pazartesi 10:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanları uyanmadan araştırma yaptırdı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'AK Parti'nin yerel seçim anketi' başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masasındaki son anketin detaylarını aktardı.

Erzurum Seçimleri- 31 Mart 2019'daki yerel seçim için kulisler hareketleniyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anketin detaylarını paylaştı.

AK Parti'de mevcut belediye başkanlarının önemli oranda değişeceğinin söylendiğini aktaran Selvi, şunları yazdı:AK Parti'de ilk MYK'nın gündeminin yerel seçim hazırlıkları olacağını söyleyen Selvi, "Yerel seçimler AK Parti ile CHP arasında “kalelerin” yarışına sahne olacak. CHP gözünü İstanbul’a, AK Parti ise İzmir’e dikmiş durumda" ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz seçim iklimine girilmeden, belediye başkanları uyanmadan bir araştırma yaptırdı. Bu partilerin oy oranıyla ilgili bir anket değil. Belediye başkanlarının performansı ve yeniden aday gösterildiği takdirde kazanacak ya da kaybedecek olanların ismi üzerinde duruldu. Henüz seçim ortamı politize olmadan önce “Sizi kimin yönetmesini istersiniz?” sorusu soruldu. Bu çalışma Erdoğan’ın önünde duruyor ama asıl araştırmalar ve değerlendirmeler bundan sonra yapılacak. AK Parti açısından İstanbul ve Ankara seçimleri hayati derecede önemli hale geldi. İstanbul ve Ankara için mevcut kabineden bakanların aday olması dâhil her türlü formül üzerinde çalışılıyor."

Yazının tamamı için tıklayın

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim