• Erzurum1 °C
  • Erzincan5 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara3 °C
  • İstanbul9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
04 Mayıs 2019 Cumartesi 15:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD 25. Olağan Genel Kurulu ve Genel Merkez Binası Açılış Töreninde konuştu.

Erzurum Seçimleri/ İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Resmi açılışını yaptığımız MÜSİAD'ın yeni genel merkez binasının hayırlara vesile olmasını diliyorum. DEİK Başkanı Nail Olpak kardeşimize de teşekkür ediyorum. Yola burada onunla çıktık. Hamdolsun yer mekan güzel ulaşım rahat artık kendi hizmet binası içerisin tüm faaliyetlerini gösterme imkanını MÜSİAD yakalamış bulunuyor. 1990 yılında ülkeye hizmet aşkıyla yola çıkan MÜSİAD bugün dünyanın en itibarlı sermaye kuruluşlarından biri haline gelmiştir. MÜSİAD'ın büyümeye devam ediyor olmasını dikkatle izliyorum. Daha kucaklıyıcı daha toparlayıcı bir kuruluş olması bakımından da önemsiyorum. Devletle sermaye arasında köprü olan MÜSİAD yanımıza durmasıyla da milli ve yerli oluşunu göstermiştir. Bunun en önemli örneği de 15 Temmuz olayıdır. 15 Temmuz'da beraberce dayanışma içerisinde verilen mücadele asla unutulamaz. Dünyanın en kadim, en önem verilmiş coğrafyada 1000 yıldır yaşama mücadelesi veriyoruz.

 

NEDEN YAZILI AÇIKLAMA YAPILMADI?

Biz hiçbir zaman milletin iradesinin üstünde bir irade tanımadık tanımayacağız. Milletin iradesin olan saygımız sebebiyle seçİm sonuçlarını yakından takip ediyoruz. Çabamız milletin oyunun kıymetini millete iadedir. Çabamız yolsuzlukla hukuksuzlukla bir 31 Mart'ı kurban etmek istemiyoruz. Anamuhalefet temsilcileri YSK'ya diyor ki, Kızılay'a çıkamazsınız diyorlar, tehdit ediyorlar. Anayasa'nın 138. maddesine bu tamamen aykırıdır. Bu uyarı değil imada bile bulunamazsınız der Anayasa'nın 138. maddesi. Şu anda YSK'nın başkanı bu tehdit karşısında neden acaba bir yazılı açıklama yapmadı?

ORTADA ŞAİBE, YOLSUZLUK VAR

Dünyanın birçok yerinde farkın yarım puan 1 puan olduğu yerlerde seçimler yenilenmiştir. Artık yetti. Şaibe var açık ortada.

VATANDAŞIM BANA SEÇİM YENİLENMELİDİR DİYOR

Vatandaşım bana seçim yenilenmeli diyor. İstanbul'da oyun var yolsuzluk var bu açık ortada. Banka memurlarının verdikleri kararlara eyvallah mı diyelim. Bizim gayretimiz sadece YSK'nın şaibeyi ortadan kaldıracak zemini hazırlamaktır. Ortada şaibe, yolsuzluk var. Bu şaibenin ortadan kaldırılması YSK'yı aklayacaktır.

BUNLARIN HAYATI TEHDİTLERLE GEÇTİ

Genel Başkanları 23 Nisan hak, hukuk, adalet diyor. İstediğiniz şeyler size sunulduğu zaman mı olarak her şey açık ortada. İşte meclis ortada, komisyon seçimleri ortada. Sana kimse o seçimlerde sana bir şeyler verelim zorunda değil. YSK'nın vereceği kararı bekliyoruz. Bütün evraklar kendilerine temsil edildi. Bizim tehdidimiz yok, onlar Kızılay'a çıkamazsın dese de bizim öyle bir şeyimiz yok. Kızılay herkesindir. Bunların hayatları tehditlerle geçti. Biz adil bir karar bekliyoruz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim