• Erzurum0 °C
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
20 Kasım 2018 Salı 13:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı akademisyenlerin Gezi eylemleriyle ilgili gözaltına alınmasına yönelik Batı'dan gelen tepkilere yanıt verdi. Erdoğan, "Türkiye'de bu işlerin finansörü durumunda olanlar var. Bunlar içeri alınınca neden rahatsız olu

Erzurum Seçimleri - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

BÖYLE DÖNEMLER İMTİHAN DÖNEMLERİDİR
Bakanlıklarımızda sistemin henüz tam oturmamış olmasından dolayı bazı sıkıntılar olduğunu ve bürokraside bundan kaynaklı rehavet olduğunu biliyoruz. Bunları en kısa sürede aşacağız. Böyle dönemler imtihan dönemleridir. Başarılı olanlar milletimizin gönlünde yerini alacaktır.

İSTANBUL'DA AÇILAN MİLLET BAHÇELERİ
Sokakları ateşe verenler gelip bu Millet Bahçelerine bakarak gerçek çevrecilik nedir görsünler. Son açılan Millet Bahçeleri ile İstanbul'da kişi başı yeşil alanı yüzde 10 artırdık. Öyle lafla çevrecilik olmuyor.

GÖZALTINA ALINAN AKADEMİSYENLER
Gezi olaylarında bu olayları yapanların finansörü konumundaki şu anda cezaevinde olan bu kişiyle iltisaklı birçok malum kişi akademisyenler de var. Bunlar geçenlerde gözaltına alındı. Malum çevreler batı dünyası açıklamalar yapılıyor. Türkiye'de de bu işlerin finansörü durumunda olanlar var. Bu içeri alınınca neden rahatsız oluyorsun? Kendi ülkenizde olunca feryad figan. Türkiye'de olunca akademisyendir falan filan. Siz bunları bizim külahımıza anlatın.

ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ BÖYLE BİLİN
Dün TürkAkım hattının Karadeniz'den ülkemize ulaşması törenine katıldık. Konuşacaksak bunları konuşalım. Sizin bunlarla hiç alakanız yok mu? Karadeniz'in bir ucundan diğer ucuna böyle bir yatırım gerçekleşiyor. Ülkemize yeni bir doğalgaz imkanı oluyor. Bu gündeminizde değil. Gündemlerinde hala biz Türkiye'yi nasıl karıştırırız bu var. Ülkemizi bölemeyeceksiniz böyle bilin.

AZİZ MİLLETİM EN BÜYÜK DERSİ SANDIKTA VERECEKTİR
Benim aziz milletim 31 Mart'ta bu ülkenin düşmanlarına en büyük ders sandıkta verecektir ben buna inanıyorum.

ADAYLARI NETLEŞTİRİYORUZ
Partimiz aday belirlemek  için kesintisiz mesaide. Titiz araştırma, soruşturma ile adayları netleştiriyoruz. Aday tespiti noktasında sık sık bir araya geldik. İlçelere de inmeye başladık.

TÜRKÇE EZAN TEPKİSİ
Dünyanın kendini 21. yy'nin ikinci yarısına hazırladığı dönemde birilerinin ıslarla 60-70-80'lerin baskı iklimine taşımaya çalışıyor olması manidardır. Yapılmaya çalışılan gericiliktir. Hala tek parti dönemini özleyenlere söylenecek başka ne söz olabilir? Milletimiz tek parti dönemini vicdanında hakettiği yere oturtmuştur.

İZMİR'İN SU SIKINSINI BİZ GİDERDİK
İstanbul'un su sıkıntısını giderdik. Diğer illerde asırlık ihmalleri gidermek de bize nasip oldu. İzmir'in su sıkıntısını biz giderdik. Adı yasaklarla, yoklukla özdeşleşen bir partinin hala aynı kafada gidiyor olması ülkemizin bir talihsizliğidir.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim