• Erzurum-1 °C
  • Erzincan5 °C
  • Ağrı1 °C
  • Ankara13 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
-DEMİRÖZ; ERZURUM’DAN DESTEK SÖZÜ ALDIK
17 Nisan 2023 Pazartesi 15:17

-DEMİRÖZ; ERZURUM’DAN DESTEK SÖZÜ ALDIK

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, dün geldiği Erzurum’da ayağının tozuyla esnaf ziyaretlerine çıktı.

Erzurum Seçimleri/  Beraberinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, ile birlikte ilk önce parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Demiröz, toplantıda yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. Erzurum’un muhafazakar yapısıyla 14 Mayıs seçimlerinde yine tercihini istikrardan ve hizmet sevdalılarından yana kullanacağını anlatan Demiröz, “Seçimlere bir aydan kısa bir zaman kaldı. İnanıyorum ki Erzurumlu vatandaşlarımız sağduyularıyla yine Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini gösterip Türkiye Yüzyılının vizyonunun sürdürülmesinde katkı sağlayacaklardır” dedi.

ESNAFTAN DEMİRÖZ’E YOĞUN İLGİ

Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, çıktığı esnaf gezisinde Gürcükapı, Kongre Caddesi ve Dadaşkent semti esnafıyla buluştu. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Demiröz, 14 Mayıs seçimleri öncesinde destek sözü aldı. Demiröz, “Tüm gücümüzle imkânlarımızla sahadayız. Kaybedecek tek bir vaktimiz yok. Esnafımızdan aldığımız sinerji ile onlara ulaşmamız daha istekli oluyor. Gönüllere dokunup, onların dertleriyle hemhal olmak bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

KÜÇÜKOĞLU; MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZLA HIZLI BAŞLADIK

İl Başkanlığı tarafından önceki gün düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısının hemen ardından Milletvekili Adayları, hızlıca sahaya inip vatandaş ve esnafla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezinin organizasyonları ile her bir aday ve teşkilat görevlisinin gideceği yerler önceden belirlenip, adaylar il merkezi veya ilçelere yönlendiriliyor.

Bu çalışmaların adayların açıklanmasından çok önce hazırlandığını dile getiren AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Milletvekili adaylarının daha şimdiden vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi. Seçim akşamına kadar çalışmalarının aralıksız süreceğini söyleyen Küçükoğlu, “Hiçbir gelecek vaat etmeyen 6’lı 7’li masaların bu vatandaşımızın dertlerine deva olmayacaklarını herkes biliyor. 20 yılda yapılanları birkaç ayda yıkılmasına göz yummayacaktır. Onlara sandıkta en iyi dersi yine halkımız verecektir” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim