• Erzurum12 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı11 °C
  • Ankara21 °C
  • İstanbul21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Devlet Bahçeli'den yeni 'af' açıklaması! Erdoğan 'Böyle bir düşüncemiz yoktur' demişti
13 Mayıs 2018 Pazar 17:57

Devlet Bahçeli'den yeni 'af' açıklaması! Erdoğan 'Böyle bir düşüncemiz yoktur' demişti

MHP Genel Başkanı Devler Bahçeli, af talebiyle ilgili yaptığı yeni açıklamada "Bu konuda kararlıyız, sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle af düzenlemesinin çıkacağını ümit ediyorum" dedi.

Erzurum Seçimleri- MHP Lideri Devlet Bahçeli, gazetecilerin af ile ilgili sorularını yanıtladı. “Sayın Cumhurbaşkanı İngiltere’ye giderken ‘af gündemimizde yok’ dedi. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz” sorusunu Bahçeli şöyle yanıtladı:

ERDOĞAN 'BÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ KESİNLİKLE YOKTUR' DEMİŞTİ“Biz kendi gündemlerinde olsaydı zaten destek verir, müspet kanaatimizi kendileriyle paylaşırdık. Ancak gündemlerinde olmadığı için bir görüşümüzü, çok ciddi sosyal ve toplumsal boyut kazanmış, ihtiyaç haline gelmiş, kanayan bir yaraya dönüşmüş mühim bir meseleyi milletimizin gündemine taşıdık. Bu konuda da kararlıyız ve sözümüzün ardındayız. 49 yıllık siyasi geçmişi, tecrübe ve geleneği olan MHP’nin çok önemli bir toplumsal yarayla ilgili çözüm önerisini paylaşması son derece doğal, son derece meşru ve elbette de en tabii hakkıdır. Sayın Başbakan ‘teröristlere kesinlikle af yok’ diyor. Biz de bunun aksini söylemiyoruz. Bizim de kastettiğimiz zaten budur. Biz kendi gündemimizi seslendirdiğimiz gibi on binlerce mağdurun, kader kurbanının hakkını da hukukunu da müdafaa edeceğiz, devamlı dillendireceğiz. Allah’ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İngiltere'ye gidişi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli'nin 'af' çıkışıyla ilgili soruya yanıt veren Erdoğan 'Bizim şu anda böyle bir düşüncemiz kesinlikle yoktur.' dedi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim