• Erzurum4 °C
  • Erzincan5 °C
  • Ağrı3 °C
  • Ankara13 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan: 'Darbecilerle anlaştığını bilseydim
10 Nisan 2017 Pazartesi 22:40

Erdoğan: 'Darbecilerle anlaştığını bilseydim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erzurum Seçimleri- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral FM ve TRT ortak radyo yayınında soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bir parti ve kişi meselesi olmadığını ifade eden Erdoğan, sistemin kabul edilmesi durumunda 2019 yılında yapılacak olası seçimle ilgili ise, kimsenin yarına çıkma garantisi olmadığını belirtti. Erdoğan, “Ben Rabbimin bize emrettiği şekilde hayatı yaşıyorum. Her an ölebiliriz ama hiç ölmeyecekmiş gibi de makamımızda hizmetlerimizi sürdürürüz. 2019 seçiminde aday olup olmayacağım kesinleşmiş şeyler değil. Milletimizin idrakine saygı duyacağı” dedi.

Erdoğan, “Evet diyenleri denize dökeceğiz” diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’u ve bu milletvekili hakkında hiçbir işlem yapmayan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirdi. “Kılıçdaroğlu, ’Denize dökeceğiz’ diyen adamına kesin ihraç talebiyle disiplin işlemi yaptı mı? Yapmadı” diyen Cumhurbaşkanı, “Ben partimin içinde böyle adam olsa bir dakika tutmam” dedi.

"DARBECİLERLE ANLAŞMIŞ OLDUĞUNU BİLSEM DAVET ETMEZDİM"

Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda VIP'teki görüntüleri kameralara takıldı. Işıldakları olan araçlarla tankların yanına geliyorlar. Orada bir görüşme söz konusu. Darbecilerle temasta bulunuyorlar. Hadi sen gidebilirsin diye ona yol veriyorlar. Oradan Bakırköy İlçe Başkanı'nın evine gidiyor.

 

 

Oturduğu koltuk kontrollü bir koltuktur. Oradaya kasetle geldi, kasetle gidecek. Dürüst değildir bu adam. 7 Ağustos'ta Yenikapı buluşması yapıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi davet edin diyorum. Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim davet etmezdim. Darbecilerle anlaşmış olan birini nasıl davet ederim?"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim