• Erzurum1 °C
  • Erzincan7 °C
  • Ağrı2 °C
  • Ankara5 °C
  • İstanbul10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan sandık başkanlarına uyarı
11 Şubat 2019 Pazartesi 11:20

Erdoğan sandık başkanlarına uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sandık temsilcileri buluşmasında konuştu. 1 saat öncesinden sandık başında bulunulmasını isteyen Erdoğan il başkanlarını kimi zaman aradığını söyledi. Erdoğan 'Bir gece ansızın sizi de arayabilirim' dedi.

Erzurum Seçimleri/ Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Erdem Spor Salonunda sandık temsilcileri ile buluştu. Erdoğan buluşmada şöyle konuştu:

"Sabahın erken saatinde sandık mahaline kimse gelmeden AK Parti'nin sandık görevlileri orada olacaklar. AK Parti olarak her sandık için bir sorumlu ve 8 üyeden oluşan toplam 9 kişilik bir yönetim kurulundan bahsediyoruz. Yani ana kademeden 3 kişi. Bir tanesi o sandığın başkanı. Kadın Kollarından 3 kişi. Gençlik Kollarından 3 kişi. 9 kişilik sandık esaslı çalışmada bir yönetim. Böylece hiçbir siyasi partinin muktedir olamadığı, olamayacağı güç AK Parti'de.

Geçenlerde il başkanımızla beraber rastgele arayım dedim. Esenler ilçesinden 7-8 kişiyi aradım. Bir ikisi bocaladı, diğerleri doğru cevap verdiler. Bir gece ansızın sizi de arayabilirim. 280 binin üzerinde sandık görevlimiz var. Türkiye'de istisnasız tüm seçim sandıklarında sandık kurulu üyesi bulundurma hakkına sahip tek parti AK Parti'dir. Sandık görevlilerimiz üyelerimizle irtibat kurarak fire olmamasına dikkat edecek. Mevcut üyelerimiz yakınlarından başlayacak tüm seçmenleri partimize üye olmaya davet etmeliyiz.

 

İstanbul'un 959 mahallesinde 800 irtibat noktası kurduk. 'AK Sandık' adını verdiğimiz yazılımla bu noktaları her an izleme imkanına sahibiz. Her an bir irtibat noktasına da gelebilirim. İl başkanım da bunu sürekli yapmalı. Kalbim ve yüreğimle yanınızda olduğum gibi fiziki olarak da çalışmalarınıza katılacağım. 31 Mart'ta memleket işi gönül işi diyerek AK Parti'yi bir kez daha zafere ulaştıracağız.

Sandığı sağlam tutmazsak, tıpkı dibi delik bir kaba konan su gibi, verdiğimiz onca emeğin ellerimizin arasından kayıp gitmesini, heba olmasını engelleyemeyiz. Sandıkta adaleti tesis etmeden diğer işlerimizde başarıyı gösteremeyiz. Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz. 

4'Ü EL ELE VERMİŞLER
CHP geleneğinde sandıkta hile adeta bir tarzı siyasettir. CHP şu anda kimlerle beraber. Kandil terör örgütünün desteklediği HDP, diğer yanda adı iyi olan bir parti. Dördüncüsü Saadet Partisi... 4 tanesi elele vermişler, biz ittifak yaptık, sizde yapıyorsunuz diyorlar.  Cumhur ittifakı 15 Temmuz'da darbe yapanlara karşı kuruldu. 

SEÇİM KURULUNA KADAR EŞLİK EDİLECEK
1 saat önceden sandık başınlarında olalım. Sanık müşahitleri de sandık temsilciler ile birlikte hareket edecek. Sandıklar kapandıktan oy torbalarını seçim kuruluna götürülmesine  arkadaşlarımız nezaret edecek.

Ben Beyoğlu Belediye Başkanlığını böyle kaybetmiştim. Sadık zabıtları ilçede bir rakamla oynadığı anda sayılar düşüyor. Bana o şekilde seçim kaybettirdiler. Eşeği sağlam kazığa bağlayalım sonra da Allah'a emanet edelim. Hakkı ile yerine getirirsen sandığın namusuna sahip çıkalım. Sadıkta tezahür eden iradenin en sağlıklı şekilide kayda alınmasını sağlayalım."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim