• Erzurum13 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı15 °C
  • Ankara24 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan: Türkiye’yi tehdide tacize yeltenenler bedelini öderler
08 Haziran 2017 Perşembe 15:13

Erdoğan: Türkiye’yi tehdide tacize yeltenenler bedelini öderler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet ve Jandarma için düzenlenen iftar programında konuşma yaptı.

Erzurum Seçimleri- Burası 15 Temmuz'da FETÖ ihanet çetesinin ruhunu 1 dolara şeytana satmış teröristler tarafından bombalandı.  Burada malum 56 şehidimiz var.

Hainler 249 kardeşimizi o gece şehit ettiler. 2193 gazimiz var. Sadece buraya Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne yapılan F-16 saldırısında çeşitli rütbelerden kardeşlerimizi kaybettik 27 gazimiz var.  FETÖ'cü hainlerin buraya attıkları 650 kiloluk helyum bombası PKK operasyonlarında dahi kullanılmayan tahrip gücü o derece yüksek bir bomba. 

Sergiledikleri pişkinlikler arsızlıklar edepsizlikler yaptıkları işi bir anlık cinnetle veya aldatılmışlıkla değil kasıtlı olarak yaptıklarını ortaya koyuyor. Kendilerini rüyalarla verilen sözlerle istedikleri kadar aldatsınlar hepsi beyhude.

Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönlü ferah olsun. Ben duruşmaların tamamını takip ediyorum. Gün gün raporlarını alıyorum ne oluyor ne bitiyor raporunu alıyorum.  Bu eli kanlı FETÖ'cü teröristlerin hiç biri kendilerini bekleyen acı sondan kurtulamayacaklardır. 

CEZAEVİNDEN ÇIKAN TERÖRİSTLERE EN GÜZEL CEZAYI HALK GÖRDÜĞÜ YERDE VERECEKTİR

Cezalarını tamamlayıp dışarı çıkanlar olursa zaten milletimiz dışarda her gördüğünde onlara gereken cezayı vereceklerdir ve her gördüklerinde yüzlerine tükürecekler, onların tükürüklerinde boğulacaklardır. 

BİZİM BAŞKA VATANIMIZ YOK 

Siz mücadelelerimizin en ön saflarında yer alıyorsunuz. 932 şehidimiz 4 bin 895 gazimiz var. Ülkemizde toprağını kahramanların beklediği şehitler tepesi hiç boş kalmıyor. Ama şu hakikati de unutmamalıyız. Bizim bu ülkeden başka vatanımız yok. Birileri başı sıkışınca Pensilvanya'ya Almanya'ya kaçabilirler, Yunanistan'a kaçabilir şuraya buraya kaçabilir ama bizim öyle bir toprağımız yok. Bizim varsa yoksa 780 bin metrekarelik bu topraklar.

ÜZERİMİZE OYNANAN OYUNLAR BİTMEYECEK 

Aslanlar gibi mücadele edip adam gibi ölmeyi tercih ettik edeceğiz. Eğer ülkemize devletimize sahip çıkmazsak buna yapacak güce kavuşamazsak neler olabileceğini çevremize baktığımızda neler olabileceğini hep birlikte görüyoruz.  üzerimize oynanan oyunlar bitmiyor bitmeyecek çünkü Türkiye her geçen gün büyüyor büyüyecek. Kıskanıyorlar bizi kıskanıyorlar sizi. 

ONLARIN PAÇAVRASI VAR BAYRAĞI YOK 

Rabia işaretinin içinde ne var? Bir millet, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet var. Acaba beyefendi sen bu ülkede tek millet değil de çok millet mi istiyorsun ondan mı rahatsız oldun tek bayrağın yerine şu anda içerde olan ama adı milletvekili olan teröristler var ya zaman zaman el ele verip Taksim'de geziyorsunuz ya hani Gezi'nin yıl dönümünü kutladığınız kişilerin paçavraları var bayrakları yok bizim tek bayrağımız var.

SEN NASIL BUNA TERÖR ÖRGÜTÜ İŞARETİ DERSİN?

O şu anda el ele kol kola dolaştıkların Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu'yu parçalamak istediler. Sen onlarla beraber de gittin ta Hakkari'de bir tane Türk bayrağı dalgalandıramadın. Onların paçavralarını dalgalandırdın onların desteği ile miting yaptın şimdi sen nasıl geliyorsun Rabia işaretine terör örgütünün işareti diyorsun? İşte bunun için diyoruz bir olacağız iri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Bunun başka çıkışı yok.

 DEĞERLERİMİZE KARŞI DURANLARIN TAMAMI TERÖRİSTTİR 

Güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine karşı yürüttükleri operasyonların bekamız açısından önemi vardır. Biz bir tane terör örgütü ile boğuşmuyoruz ki.  Sadece PKK, DHKP-C değil, PYD-YPG, DEAŞ, FETÖ değil bizim için ülkemizin değerlerine karşı duranların hepsi teröristtir gereği neyse yaparız. 

SİZLERİN OPERASYONLARI BİZİ TERÖRİSTLERİN KAYNAĞINA DAHA DA YAKLAŞTIRIYOR 

Çukur eylemlerinde bina bina sokak sokak şehirlerimizi teröristlerden temizleyen kahramanlarımızın her birini alnından öpüyorum. Ulaşılmaz denilen dağları aşan girilemez denilen yerleri tarumar eden kahramanlarımızın her birini alınlarından öpüyorum. Sizler teröristleri etkisiz hale getirdikçe bizim terörün asıl kaynaklarına karşı verdiğimiz mücadele de artıyor. Sizler terörle mücadelenin rakamlarını yıktınız ve yeni rakamlar inşa ettiniz.

Türkiye'yi tacize tehdide yeltenenler bunun bedelini öderler bunu bilecekler. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim