• Erzurum23 °C
  • Erzincan27 °C
  • Ağrı23 °C
  • Ankara28 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan'dan AK Parti'ye İttifak Uyarısı
29 Aralık 2017 Cuma 10:11

Erdoğan'dan AK Parti'ye İttifak Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile ittifak sorusuna "Her önüne gelen konuşmasın. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Sürece limon sıkma yanlışını kimse yapmamalı" dedi.

Erzurum Seçimleri- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son durağı Tunus dönüşünde kendisine eşlik eden gazetecilerin gündeme ilişkin soruları yanıtladı. MHP ile ittifak konusunun liderler bazında götürülmesinde fayda olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her önüne gelenin bu konuda konuşmaması lazım. Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Sürece limon sıkma yanlışını kimse yapmamalı" dedi.

GAZETECİLER MHP İLE İTTİFAKI SORDU

Gazetecilerin "MHP ile ittifak konusunda bir gelişme var mı?" sorusuna cevap veren Erdoğan, siyaset dünyasının çokça tartıştığı "AK Parti-MHP seçim ittifakı" konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ACELECİ OLMAMAKTA FAYDA VAR"

Erdoğan, "Şu anda gerek MHP'nin, gerekse bizim, özellikle ülkemizin milli ve yerli duruşunda bir ittifakımız var. Ülkemizin aydınlık geleceği için ortak söylem geliştirmiş durumdayız. Bu bizi çok daha farklı, çok daha olumlu yerlere taşıyabilir. Çok aceleci olmamakta fayda var." diyerek temkinli davrandı.


"SİZE NE KARDEŞİM! SÜRECE LİMON SIKMAYIN"

"Bu işi liderler bazında götürmekte fayda var." diyen Erdoğan, Bu konuda önüne gelen herkes konuşursa yanlış olur. Her önüne gelenin bu konuda konuşmaması lazım. Benim partim de buna dahildir. Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Bu konuda kimlerin konuşacağı bellidir. Bu sürece limon sıkma gibi bir yanlışı hiç kimse yapmamalı." dedi.

"TAŞLAR YERİNE OTURUYOR"

Şırnak ve Hakkâri ziyaretine de değinen Erdoğan, "Bizim terörle mücadelede, ülkemizin geleceğine yönelik atacağımız adımlarda, bir kararlılığımız var. Biz bugün Şırnak ve Hakkâri'ye gittiğimizde, 2 sene, 3 sene önceki durumla karşılaşmayıp on binlere hitap etme fırsatı bulabilmişsek, taşlar yerine oturmaya başlamış demektir." ifadesini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim