• Erzurum12 °C
  • Erzincan19 °C
  • Ağrı14 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökçek'ten Kendisi İçin "İş Olsun Diye Görevden Almadık" Diyen Yazıcı'ya Sert Cevap
25 Ekim 2018 Perşembe 15:19

Gökçek'ten Kendisi İçin "İş Olsun Diye Görevden Almadık" Diyen Yazıcı'ya Sert Cevap

MHP'nin Ankara'dan aday gösterileceği konuşulan Melih Gökçek, kendisi için "İş olsun diye görevden almadık" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya yüklendi. Gökçek "Sabrımı taşırma, vallahi tozunu atarım" dedi.

Erzurum Seçimleri- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, konuk olduğu NTV ekranlarında MHP'nin Ankara'da Melih Gökçek'i aday göstereceği iddiaları için, "Biz onu iş olsun diye görevden almadık" ifadesini kullandı. Yazıcı'nın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Gökçek, "Sabrımı taşırma, vallahi tozunu atarım" dedi.

SİYASETİN GÜNDEMİNE OTURDU

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstereceği konuşulan Melih Gökçek, bir anda siyasetin gündemine oturdu. AK Parti cephesinde konuyla ilgili ilk açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Özhaseki, "Ben, Melih beyi aradım, ne olduğunu sordum. O da bana 'Yapılmış resmi bir teklif yok, ben de okuyunca şaşırdım ama ben AK Parti'liyim' dedi. Teşekkür ederiz dedik, kapattık. O yüzden çok abartılacak bir şey yok" diyerek rutin bir açıklama yaptı.

HAYATİ YAZI: GÖREVDEN ALINMASI İŞ OLSUN DİYE İSTENMEDİ

Özhaseki'nin ardından AK Parti cephesinden ikinci açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan geldi. Gökçek için sert ifadeler kullanan Yazıcı, "Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım" dedi.

 
 

GÖKÇEK'TEN YANIT GELDİ: TOZUNU ATARIM

Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Gökçek kanadından zehir zemberek bir yanıt geldi. Yazıcı için "Sabrımı taşıma" ifadesini kullanan Gökçek, "Davama zarar vermemek için susmaya devam ediyorum. Benimle ilgili kamuoyunun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin. Hadi yiğitsen devam et. Vallahi tozunu atarım" sözleriyle yanıt verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim