• Erzurum16 °C
  • Erzincan18 °C
  • Ağrı18 °C
  • Ankara23 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Halkın Tercihi İYİ Parti Olacak
03 Şubat 2019 Pazar 12:45

Halkın Tercihi İYİ Parti Olacak

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, yerel seçimlerde Erzurumluların tercihini İYİ Parti’den yana kullanacağını söyledi. Cinisli, “15 yıldır aynı parti tarafından yönetilen Erzurum, hak ettiği hizmetlere İYİ Parti ile ulaşacak” dedi

Erzurum Seçimleri - İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, Pusula Gazetesini ziyaret etti. Genel Koordinatör Sevda Güneş ve Yazı işleri Müdürü Cihat İncesu ile görüşen İYİ Parti heyeti, 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalarda bulundular.

İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli Erzurum’da halkın kendilerine yönelik büyük bir sevgi beslediğini belirterek,  “Bunu sahaya indiğimizde rahatlıkla görebiliyoruz” dedi.  Erzurum’un çok önem arz ettiğinin altını çizen Cinisli, “ Bana göre bu kadar önemli olan bir il yerelde hiç de iyi yönetilmiyor. Erzurumlu bunun çok farkında. Erzurum’un tüm sıkıntılarına hakim, bu sıkıntılar ile nasıl başa çıkılacağını bilen bir partiyiz. Partimiz yerel seçimlerde halkın önüne çıkan tüm adayları titizlikle seçti. Her türlü plan ve projeler hazırlandı, yakında bunları açıklayacağız. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mahmut Uykusuz bu şehri layıkıyla geçmişte yönetmiş ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne kurumsal kimlik kazandırmış başarılı bir isim. Erzurumlular tarafından kabul gören ve sevgi ile karşılanan İYİ Parti halkın ilk tercihi olacak” dedi.

İlçe adaylarının önemli bir kısmının belirlendiğinin altını çizen Cinisli, merkez ilçe adaylarının da önümüzdeki günlerde açıklanacağını hatırlattı.

Uykusuz: Yarın seçim olsa biz alırız

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, iddialı konuştu. “Yarın seçim olsa İYİ Parti kazanır” diyen Uykusuz, “halk kendi iradesine ipotek koyanları asla kabul etmez” dedi ve şunları söyledi:

“ Erzurum halkı kendi iradesine ipotek koyanları asla kabul etmez. Bugün Erzurum halkını tek partiye muhtaç gibi göstermek komiktir. Cumhuriyet kuran bir şehir kendisi ile dalga geçilmesine, yok sayılmasına müsaade göstermeyecektir. 15 yıldır bu şehri nasıl yönettikleri ortada. Trafik felç, ulaşım arapsaçı, rantsal dönüşüm tavan yapmış, mahalleler yok edilmiş bir şehir ve karşımızda. Belediye şirketleri esnafı bitirmiş, hava kirliliği tavan yapmış. Bunlar sadece birkaç başlık. Bunların çözümü için ekiplerimiz ciddi projeler hazırlıyor. Erzurum’u tekrar hak ettiği yere biz getireceğiz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim