• Erzurum15 °C
  • Erzincan20 °C
  • Ağrı15 °C
  • Ankara22 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hamsiköy sütlacı yiyen Kılıçdaroğlu güldürdü: Erdoğan diyecek ki ‘Kılıçdaroğlu malı götürdü...'
05 Nisan 2023 Çarşamba 15:05

Hamsiköy sütlacı yiyen Kılıçdaroğlu güldürdü: Erdoğan diyecek ki ‘Kılıçdaroğlu malı götürdü...'

Trabzon’da gençlerle Hamsiköy sütlacı yiyen Kılıçdaroğlu güldürdü: Erdoğan diyecek ki ‘Kılıçdaroğlu malı götürdü...'

Erzurum Güncel- Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’da gençlerle sohbet etti ve Hamsiköy sütlacı yedi. Bir genç, Kılıçdaroğlu’na, kolundaki marteniçka bilekliğini kastederek, “Takarkenki dileğiniz hepimiz için” dedi. Kılıçdaroğlu, “Dileği biliyorsunuz zaten. Hepimizin bildiği sır” diye cevap verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’da gençlerle sohbet etti ve Hamsiköy sütlacı yedi. Bir genç, Kılıçdaroğlu’na, kolundaki marteniçka bilekliğini kastederek, “Takarkenki dileğiniz hepimiz için” dedi. Kılıçdaroğlu, “Dileği biliyorsunuz zaten. Hepimizin bildiği sır” diye cevap verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Trabzon’a gitti. Millet Buluşması’nda Trabzonlulara seslenen Kılıçdaroğlu daha sonra iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu iftar sonrası gençlerle bir araya geldi ve meşhur Hamsiköy sütlacı yedi. Kılıçdaroğlu’na, Trabzon’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, sohbet ettiği öğrencilere, üniversitede okuduğu bölümleri sordu. İmamoğlu, gençlere, “Yüz yüze başladı galiba. İsteyen gelsin gibi bir davet var yani” dedi. Bir öğrenci “Garip bir karar aldılar” derken başka bir öğrenci ise “Gidebilen gidiyor” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Hamsiköy sütlacını yerken “Erdoğan diyecek, ‘Kılıçdaroğlu malı götürdü’” dedi. Kılıçdaroğlu, gençlere şunları söyledi:

“KABULLENMEYEBİLİRSİNİZ AMA AYKIRI DÜŞÜNDÜ DİYE İNSANI SUÇLAYAMAZSINIZ”

“Bugün, AFAD bir açıklama yapmış, ‘Fırtına olacak’ diye. Normalde açıklamayı Meteoroloji’nin yapması lazım ama. Az önce, iftardan sonra bir toplantı daha vardı. Orada bilimden söz ettim, bilimden ve adaletten. Aykırı düşüncelerin de çok değerli olduğunu, ona itiraz edilmemesi gerektiğini. Kabullenmeyebilirsiniz ama aykırı düşündü diye insanı suçlayamazsınız.”

Kılıçdaroğlu, sütlacı yedikten sonra, “Sütlaç gerçekten güzel. Hesabı kim ödeyecek” dedi. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na “Ağanın eli tutulmaz Genel Başkan’ım” diye cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, gençlere, “Stres artıyor. Sorunlar artıyor. O sorunları aşmak için özel bir çaba harcamak gerekiyor. Bunun için başvurulması gereken, o konuda yetkin, liyakatli kişilere ihtiyaç oluyor. Dolayısıyla size olan ihtiyaç artıyor” diye konuştu. Bir genç, Kılıçdaroğlu’na, “Özellikle büyük şehirlerde… İnsanların karmaşıklaştığı bir dönemde olduğumuz için çok fazla şey düşünüyorlar” dedi.

“DİLEĞİ BİLİYORSUNUZ ZATEN. HEPİMİZİN BİLDİĞİ SIR”

Başka bir genç, Kılıçdaroğlu’nun taktığı marteniçka bilekliğini kastederek, “Bilekliğinizi ne zaman çıkaracaksınız” diye sordu. Kılıçdaroğlu, “Leyleği görmedim henüz. ‘Leylek görünce çıkar’ dediler. Havalimanına giderken Ankara’da bir caminin kubbesine leylek yuva yapmış. Onu her sene görüyorum ve çıkarıyorum. Fakat bugün geldiğimizde yine baktım, leylek yok. O herhalde 15-20 güne kadar falan gelir. Ben de o zaman çıkaracağım” diye yanıt verdi. Bir genç, Kılıçdaroğlu’na “Takarkenki dileğiniz hepimiz için” dedi. Kılıçdaroğlu, gençlere “Dileği biliyorsunuz zaten. Hepimizin bildiği sır” diye cevap verdi.

Trabzonlular, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na, 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Kılıçdaroğlu, Trabzonlu yurttaşlarla fotoğraf çektirdi.

 

KAYNAK: ANKA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim