• Erzurum1 °C
  • Erzincan8 °C
  • Ağrı1 °C
  • Ankara14 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kavurmacı kaçtı mı bakın nerede çıktı?
25 Mayıs 2017 Perşembe 12:23

Kavurmacı kaçtı mı bakın nerede çıktı?

Ömer Faruk Kavurmacı skandal tahliyesi sonrasında Yunanistan'a kaçtı deniliyordu. Peki Ömer Faruk Kavurmacı gerçekten kaçtı mı şu anda nerede? Kanal D ana haber Ömer Faruk Kavurmacı'nın yerini açıkladı.

Erzurum Seçimleri- İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı  Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesi ile olay yaratmıştıb Acıbadem Hastanesi'nden alınan raporla salınan Ömer Faruk Kavurmacı'nan yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Hatta iddiaya göre Ömer Faruk Kavurmacı Yunanistan'a geçmişti.

Peki Ömer Faruk Kavurmacı gerçekten firar mı etti? Şu anda nerede? İddialara güvenlik kaynaklarından yanıt gelmeyince kaçtığı haberleri gerçeklik kazanmaya başlamıştı. Ancak dün akşam ana haberde Kanal D işin aslını ortaya koydu. Kanal D'nin iddiasına göre Ömer Faruk Kavurmacı şu anda Florya'da bulunuyor. Her pazar günü de Şenlikköy karakoluna gidip imza veriyor. Kanal D bu iddiasını sözlü olarak aktardı, Ömer Faruk Kavurmacı'nın imzaya gittiğine dair bir görüntü yayınlamadı. İddialarına göre en son 21 Mayıs 2017 pazar günü karakola giden Ömer Faruk Kavurmacı, 'kaçmadığına dair imza verdi.

ESRARENGİZ DURUM : Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili sıradaşı bir durum daha var. Kavurmacı'nın FETÖ'den gözaltına alınmasından cezaevinden çıkışına kadar bugüne kadar hiç görüntüsü medyaya yansımadı. Bir çok FETÖ üyesi gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü ve adliyeye sevklerinde fotoğraflanıyorlardı. Ancak bugüne kadar Ömer Faruk Kavurmacı'dan tek bir kare bile medyaya yansıtılmadı. 

ÖMER FARUK KAVURMACI NASIL TAHLİYE OLDU HASTALIĞI NE?
Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi izlenen yol itibariyle skandal yarattı.  2005 yılında konulan epilepsi tanısı konan Ömer Faruk Kavurmacı devlet hastanesi yerine Acıbadem gibi özel bir hastanenin raporuyla salındı. Bu durum da kamuoyunda büyük bir rahatsızlık ve tepki yarattı. Ömer Faruk Kavurmacı, Kadir Topbaş'ın tek kızı olan Kübra Topbaş ile evli. Kavurmacı, FETÖ işadamlarının Erdoğan'ı açık açık tehdit ettiği TUSKON'daki alkış görüntüleri ortaya çıkınca gözaltına alınmıştı.

Kadir Topbaş'ın eşi ve ailesinin serveti! Gelinleri bile zengin

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesine Erdoğan ne dedi?

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim