• Erzurum8 °C
  • Erzincan13 °C
  • Ağrı9 °C
  • Ankara11 °C
  • İstanbul12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına ambargo! Bazı kanallar reddetmişti... İşte o reklam filmi...
08 Nisan 2023 Cumartesi 12:02

Kılıçdaroğlu'nun kampanyasına ambargo! Bazı kanallar reddetmişti... İşte o reklam filmi...

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saat 21.30'u işaret etti.

Erzurum Seçimleri/ Paylaştığı videoda hazırladıkları kampanya filminin bazı kanallar tarafından yayınlamanın reddedildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu filmi paylaştı. "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 21.30'u işaret etti.

Kılıçdaroğlu, "Sevgili halkım, korku dağları sarmış. Çok önemli bir mesele var, hepinizi 21.30’da buraya bekliyorum" dedi.

Beklenen video geldi

"Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez" notunu düşen Kılıçdaroğlu videoda şunları söyledi:

"Sevgili halkım sizden çalınan bir para var. Tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu. Çalınan para sizin paranız. Evlatlarınızın parasını gasp ettiler. Bu arada şunu da söyleyeyim devletle birlikte dürüstçe hizmet veren on binlerce şirket var. Onların hepsinin başımın üstünde yeri var.

Ben de bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum. 'Can düşmanımdır' dedim. Bu çetelerden tahsis edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımı anlattım. Kısa filmlerle. Bu filmler bu gece televizyonlarda yayınlanacak. Bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını biliyorum. Ey çeteler, ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınmış medyalar ben sizden mi korkacağım? Ben bu mücadelede ölümü göze almışım sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım? Halkımız refaha ve huzura kavuşacak. Bunun için ben sizinle ölümüne mücadele edeceğim. Ben sırtımı milletime yaslıyorum. Vallahi biz bu işi yaparız ve yapacağız. 418 milyar dolar serisinin ilk filmini birazdan paylaşacağım."

Kılıçdaroğlu paylaştı: Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi

"Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..." diyen Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

İkinci film ise şöyle:

 

 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim