• Erzurum11 °C
  • Erzincan17 °C
  • Ağrı13 °C
  • Ankara20 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu'nun yeni Gezi hayali...
31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:12

Kılıçdaroğlu'nun yeni Gezi hayali...

Kılıçdaroğlu'nun yeni Gezi hayali... Süleyman Özışık İnternethaber'de yazdı...

Erzurum Seçimleri- Acayip bir adam Kemal Kılıçdaroğlu. Cumhurbaşkanı veya AK Parti'nin söylediğinin tam tersini söylemeyi görev edinmiş kendine...

Cumhurbaşkanı önceki gün 15 Temmuz'da sokağa gençleri övüp, Gezicileri eleştirdi ya. 

Kılıçdaroğlu boş durur mu?

Hemen Gezi eylemcilerini öven mesaj vermeye başladı. Tek twitlik mesajında, "Gezi direnişi, 80 sonrası dönemin en demokratik, barışçı ve birleştirici hareketiydi. Haksızlığa karşı susmamayı hatırlatanlara selam olsun!" diyerek şehir iblislerini kutsama yolunu seçti.

Millet ne zaman AK Parti'ye kızacak olsa, Kılıçdaroğlu'nun iki kelime etmesi yetiyor. Kızgın kesim hemen eski aşkına dönüveriyor!

Şunu gerçekten merak ediyorum. Kemal Kılıçdaroğlu partisini ve kendisini sonsuza dek lekeleyecek bu gülünç söylemlerden ne zaman vazgeçecek?

O günlerde Taksim'e gidip yaşanan dehşete şahit olanlar, "Hayatımda bu kadar vahşiyi bir arada görmedim" diye yorum yapıyordu. 

Kemal Kılıçdaroğlu işte bu vahşilere, bu şehir iblislerine "En demokratik, en barışçıl ve en birleştirici eyleme imza atan kahramanlar" diye selam gönderiyor.

Aslında kısmen doğru söylüyor.

Gezi eylemleri, vatan ve millet düşmanlarını birleştirme konusunda bir hayli başarılı oldu. PKK'lılar ve CHP'liler elele verdi, Öcalan ile Atatürk'ün posterlerini yan yana dalgalandırdı. Kemalistlerle azılı teröristler bir olup polislere birlikte molotof attı.

Gezi'de işlenmeyen bir günah söyleyin bana!

Kamu malı olan polis ve itfaiye araçları mı yakılmadı? Yoldan geçenlerin özel araçları mı kundaklanmadı? Bölgedeki işyerleri mi yağmalanmadı? Dolmabahçe'de bulunan Erdoğan'ın canına mı kastedilmedi? Televizyon kanalları mı basılmadı? CNN ve BBC aracılığıyla dünyaya "Türkiye'de diktatörlük var ve diktatör herkesi kesiyor" mesajı mı verilmedi? Askerlere darbe çağrısı mı yapılmadı? Dünyaya "Kırmızı fularlı masum kız" diye tanıtılan terörist dağa kaçıp PKK saflarına mı katılmadı?

Ne yapılmadı, söyleyin!

Gezi, bu günlere gelmemize neden olan kapı eşiği oldu. Kobani olaylarının, 17/25 Aralık'ın, hendek ve özerklik başkaldırılarının kapısını araladı. Halkın oyuyla başa gelen iktidarın, terör ve darbe eylemleriyle indirilmesi girişiminin yolunu açtı.

15 Temmuz darbe girişimini haklı göstermeye çalışan şeytani bir planın ilk adımıydı Gezi olayları. 

Tunus, Mısır, Libya, Suriye, Bahreyn, Cezayir, Ürdün ve Yemen'de yaşanan trajediyi Türkiye'ye taşıma girişimiydi. 

Cebine koyulan 100'lük banknotlarla şişe şiye bira alanların ülkeyi teröre teslim etmek istediği, iktidarı devirmek isteyen kimi hain işadamlarının para akıtarak sponsor olduğu bir katliam tiyatrosuydu.

Dibe vuran faizleri yeniden hortlatan, değer kaybeden dövizin yeniden şahlanmasını sağlayan ekonomik bir hamleydi. 

O günlerde başımızda sağlam bir irade olmasaydı, Gezi ülkenin sonunun başlangıcı olacaktı.

Kemal Kılıçdaroğlu ülkeye ve millete bu fenalığı reva görenlere selam çakıyor! 

Belli ki canı yeni gezi olayları istiyor. Bir şekilde Türkiye'yi yeniden karıştırmak için çırpınıyor. Yaptığı konuşmalar yeni bir kıvılcım oluşturma çabaları...

Bakın. 

İddia ve ısrarla söylüyor, tarihe not düşüyorum.

Gün gelecek, Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'un yıl dönümünde darbecileri de övecek. Bugün Öcalan posteri taşıyanlara, Savcı Mehmet Kiraz'ı adliyedeki makamında katleden DHKP-C'lilere ve hendekçilere selam çakan adam, yarın bunu da yapacak!

Bu zihniyet için söylenecek tek şey var.

Rabbim bu ülkeyi bunlar gibi terörist sevicilerden korusun. Hiç bir Türk vatandaşını bunların yönetiminde olan bir ülkede yaşamak zorunda bırakmasın.

Amin!

Dipnot: Biraz gecikti biliyorum. Ancak Cuma günü Fetö mağdurlarının kendilerini aklaması için kurulan yeni OHAL Komisyonu'nun görevlerini ve mağdurların bu komisyona nasıl başvuru yapacaklarını anlatacağım. 

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN:

twitter.com/slymnoz

facebook.com/slymnoz


instagram.com/suleymanozi

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim