• Erzurum6 °C
  • Erzincan11 °C
  • Ağrı8 °C
  • Ankara14 °C
  • İstanbul13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muharrem İnce: Türkiye'nin en büyük ittifakını kuruyoruz
09 Nisan 2023 Pazar 12:59

Muharrem İnce: Türkiye'nin en büyük ittifakını kuruyoruz

Memleket Partisi'nin parti meclisi toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Muharrem İnce, mevcut ittifakları eleştirip Türkiye'nin en büyük ittifakını kurduklarını söyledi.

Erzurum Seçimleri/ İnce, "Öğrenci, öğretmen, memur, çiftçi, emekçi, emekli, polis, işçi, asker gibi toplumun tüm sınıflarıyla ve en önemlisi helal lokma kazananlarla ittifak kuruyoruz" diye konuştu.

 

Memleket Partisi, dün genel başkan ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin başkanlığında toplanan parti meclisinde milletvekili aday listelerini görüştü.

 

Toplantı sonrasında konuşan İnce, parti olarak gördükleri ittifakların ilke ittifakı değil, "menfaat ittifakı" olduğunu savunan İnce, "Birbirine selam vermeyecek insanlar koltuk sevdası için bir araya gelmişler. Tepedekilerin bir araya gelmesi tabanın bir araya geleceği anlamına gelmez" değerlendirmesini yaptı.

Türkiye'nin en büyük ittifakını kurduklarını da sözlerine ekleyen İnce, "Öğrenci, öğretmen, memur, çiftçi, emekçi, emekli, polis, işçi, asker gibi toplumun tüm sınıflarıyla ve en önemlisi helal lokma kazananlarla ittifak kuruyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet'e konuşan İnce sözlerini şöyle sürdürdü; "İçeride ve dışarıda güçlü bir devlet olsun, pasaportumuz itibarlı olsun, demokrasi standartları yüksek olsun, insan hakları karnemiz düzgün olsun istiyoruz. Mavi Vatan'a sahip çıkılsın, denizlerdeki menfaatimiz korunsun, savunma sanayimiz güçlü olsun, topraklarımızdan bereket fışkırsın, çocuklarımız ucuz et yesin, ucuz süt içsin istiyoruz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Erzurum Seçimleri | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim